Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. augusta 2022, 20:17
Čas čítania 0:36
Jakub Paulík

Beyoncé vydala trailer k videoklipu z albumu Renaissance. Ide o klip k skladbe alebo opäť chystá vizuálny album?

Beyoncé vydala trailer k videoklipu z albumu Renaissance. Ide o klip k skladbe alebo opäť chystá vizuálny album?
Zdroj: Kevin Winter/Getty Images for The Recording Academy
HUDBA BEYONCÉ
Uložiť Uložené

Renaissance vraj má byť jednou y častí trojrozmerného projektu.

Speváčka Beyoncé ešte v priebehu júna zverejnila nový singel Break My Soul. Ten je súčasťou jej siedmeho sólového albumu Renaissance, ktorý vyšiel 29. júla. Žiadna zo skladieb však zatiaľ nemá svoj videoklip.

Beyoncé však fanúšikov potešila teaserom k jednej zo skladieb z albumu Renaissance s názvom I'm That Girl, píše Rollingstone. V polovici sa videoklip končí a následne vyskočí text „act i RENAISSANCE“. Podobne tomu bolo aj pri krátkom teaseri na video k úvodnému singlu Break My Soul.

Video môže byť trailerom na videoklip, no špekuluje sa, že Beyoncé si opäť pre fanúšikov pripravila prekvapenie v podobe vizuálneho albumu. Urobila to už pri predchádzajúcich albumoch Black is King či Lemonade.

Album Renaissance má byť totiž jednou z častí trojrozmerného projektu. Nevie sa však, čo máme očakávať v jeho pokračovaní. Ako uvádza WMagazine, podľa niektorých teórií by sme sa mohli dočkať dokonca ďalšieho albumu v odlišnom žánri. Jedným z odhadov bolo country. 

Domov
Zdieľať
Diskusia