Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. augusta 2022, 12:26
Čas čítania 0:36
Jakub Paulík

GTA VI znova nastaví latku pre herný a zábavný priemysel, chváli sa CEO spoločnosti, ktorá stojí za hrou

TECH GTA VI SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Vraj sa môžeme tešiť na niečo, čo sme ešte nezažili.

GTA VI bude v rámci herných titulov úplne výnimočným zážitkom. Aspoň to si môžeme odvodiť zo slov CEO spoločnosti Take-Two Straussa Zelnicka. Ten fanúšikom novej časti legendárnej série sľubuje, že „tím z Rockstar Games je znova odhodlaný nastaviť kreatívnu latku série“, ale aj celého herného a zábavného priemyslu, píše Hypebeast.

Bohužiaľ, s touto nádejne znejúcou informáciou však nezverejnil, kedy sa hry vlastne dočkáme. Počíta sa však s tým, že by na trh mohla prísť v blízkych rokoch. Vzhľadom na úspech celej série a predošlej časti GTA V, ktorú si už zakúpilo skoro 170 miliónov ľudí, možno aj pri GTA VI očakávať obrovský záujem hráčov z celého sveta.

Podľa rôznych teórií by sme si v GTA VI mohli prvýkrát zahrať za ženu alebo by hlavnými postavami boli brat a sestra. Hovorí sa tiež o tom, že by príbeh mohol byť zasadený do slávneho Vice City, kde sme v roku 2002 hrali za gangstra Tommyho Vercettiho.

Anketa:
Si fanúšikom GTA série?
Jasné, veľký.
Trochu, hral som niektoré časti.
Nie.
Jasné, veľký.
80 %
696 Hlasov
Trochu, hral som niektoré časti.
18 %
152 Hlasov
Nie.
2 %
17 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia