Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti e-Donáška.
6. septembra 2022, 11:30
Čas čítania 1:57
Sponzorovaný obsah

Máš doma prázdnu chladničku a nestíhaš nakúpiť? Pozri sa, ako ti môže donáška potravín uľahčiť život

Máš doma prázdnu chladničku a nestíhaš nakúpiť? Pozri sa, ako ti môže donáška potravín uľahčiť život
Zdroj: Unsplash/Nathan Dumlao
GASTRO POTRAVINY
Uložiť Uložené

Nestrácaj čas v obchodoch. E-donáška ti doručí potraviny aj drogériu cez víkendy aj počas sviatkov.

Tvár ti zalialo svetlo z chladničky. Opäť si po práci nemal energiu nakúpiť, a tak už päť minút premýšľaš, či by sa z toho, čo ti tam zostalo, dala vykúzliť improvizovaná večera. Ak je ti tento scenár povedomý, nie je to žiadna katastrofa. V 21. storočí totiž môžu tvoje nákupy vyriešiť profesionáli. V Bratislave vznikla nová donáška potravín, tzv. e-donáška, ktorá ti doručí potraviny či drogériu sedem dní v týždni – „v piatok aj sviatok”, ako uvádzajú na svojej stránke. Nákup ti donesú až k dverám, a to aj na piate poschodie bez výťahu. 

eDonáška
Zdroj: eDonáška

Pohodlné nakupovanie

V e-donáške je celý proces detailne premyslený. Všetko, čo potrebuješ, si jednoducho nahádžeš do svojho virtuálneho košíka na prehľadnej stránke. Produkty, ktoré e-donáška ponúka, sú rozčlenené do 12 kategórií, aby bolo tvoje nakupovanie ešte ľahšie. Je jedno, či zháňaš čerstvé ovocie a zeleninu, ingrediencie na narodeninovú tortu či granuly pre svojho domáceho miláčika. Vďaka e-donáške viac nemusíš blúdiť po uličkách rozľahlého supermarketu. 

eDonáška
Zdroj: eDonáška

7 dní v týždni

Nákup si môžeš objednať cez víkend aj počas sviatkov. Navyše, nemusíš sa báť, že v čase, keď doručovatelia prídu, nebudeš doma. Pri objednávke si totiž môžeš vybrať dátum a presný čas doručenia. Pracovníci z e-donášky o sebe deklarujú, že dochvíľnosť je ich druhé meno, a tak sa môžeš spoľahnúť, že nákup ti príde presne vtedy, keď potrebuješ. Služba funguje od ôsmej ráno do ôsmej večer. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa E-donaska.sk (@e_donaska.sk)

Na 12. poschodie aj k bazénu

Nákup ti doručovatelia z e-donášky doručia v rámci celej Bratislavy. Môže to byť skutočne kdekoľvek. Na chatu, dvanáste poschodie aj k bazénu za domom. Týmto spôsobom môžeš napríklad pomôcť svojim starým rodičom. Vďaka ochotným doručovateľom, ktorí im donesú objednané potraviny až k dverám, nebudú mať s nakupovaním žiadne starosti. 

Pestrá ponuka a pravidelné zľavy 

Sortiment, ktorý e-donáška ponúka, je skutočne pestrý. Samozrejmosťou je široká ponuka ovocia a zeleniny, čerstvý chlieb a pečivo, mäso, mlieko či trvanlivé potraviny. Tento základ však dopĺňajú aj produkty, ktoré potešia vegetariánov, vegánov či ľudí na bezlepkovej strave. Popri potravinách si cez e-donášku môžeš objednať takmer všetko. Od základnej kozmetiky a čistiacich prostriedkov až po kondómy či jedlo pre tvojich domácich miláčikov. Pri objednávaní ťa potešia aj pravidelné zľavy, ktoré na teba vyskočia hneď na úvodnej stránke, takže ich určite neprehliadneš. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa E-donaska.sk (@e_donaska.sk)

Prečo skúsiť e-donášku?

Vďaka e-donáške si môžeš namiesto zdĺhavého čakania pri pokladni dopriať príjemný kúpeľ. Čas strávený cestou do obchodu a späť môžeš radšej venovať dvom či trom kapitolám z rozčítanej knihy, a blúdenie uličkami, v ktorých je sortiment usporiadaný opäť úplne inak ako naposledy, môžeš vymeniť za poobedné zdriemnutie. Ďalším plusom je, že z obchodu nemusíš vláčiť ťažké tašky.

Doručenie menších nákupov stojí 4 eurá, avšak pri objednávke nad 60 eur ti tvoj nákup dovezú zdarma. Osobní nákupcovia z e-donášky pre teba budú nakupovať ako pre vlastnú rodinu. Ak nebudú produkty, ktoré si si objednal v požadovanej kvalite, zavolajú ti. Ich misiou je šetriť tvoj čas a námahu. Tak čo, chceš svoj čas skutočne strácať v obchode?

chcem ušetriť čas s eDonáškou
Späť
Zdieľať
Diskusia