Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
22. júla 2022, 15:49
Čas čítania 0:36

VIDEO: Polícia si uťahuje z dievčiny, ktorá ukradla bicykel z nákupného centra: V žltom drese odišla na dvojkolesovom tátošovi

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Trnavská polícia dnes dostala informáciu o krádeži bicykla v nákupnom centre. Svojím statusom na sociálnej sieti tradične pobavila Slovákov.

Trnavská polícia dnes odľahčeným spôsobom na svojej facebookovej stránke informovala o krádeži bicykla v hodnote takmer 380 eur. Dievčina ho ukradla z obchodného domu v stredu večer. Vybrala si vystavený kus, odišla a „z pretekov“ sa naspäť do predajne už nevrátila. 

„Túto etapovku zvládla extrémne rýchlo a do preteku sa prihlásila mimo riadnej kvalifikácie.
K bicyklu totiž prišla počas výjazdu v trnavskom nákupnom centre a na jej rýchly špurt z parkovacieho boxu nestačil zareagovať ani cieľový pípač,“ píše vo svojom statuse polícia. 

Mladé dievča je podozrivé z krádeže a trnavská polícia teraz pátra po jeho totožnosti. V prípade jeho dolapenia ho podľa polície čaká „tour de policajná cela“.

„Ak ste túto mladú cyklistku videli, príp. vám krátko po jej výkone ponúkol bicykel niekto na predaj, všetky informácie nám pomôžu prípad rýchlejšie objasniť. Informácie nám môžete oznámiť na bezplatné číslo 158 alebo napísať do súkromnej správy fb sr – trnavský kraj. Ďakujeme za pomoc,“ dodáva polícia na záver. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia