Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce s podujatím Grape Festival
27. júla 2022, 10:30
Čas čítania 0:42
redakcia

Sleduj spojenie Juraja Benetina z Korben Dallas s Markom Damianom v rámci projektu Grape Výklad

Sleduj spojenie Juraja Benetina z Korben Dallas s Markom Damianom v rámci projektu Grape Výklad
Zdroj: Grape Festival
HUDBA FESTIVAL GRAPE
Uložiť Uložené

Do kancelárie organizátorov podujatia Grape Festival tentoraz prišli úplne rozdielni interpreti, ktorí spoločne odohrali trojicu skladieb v sprievode živej kapely.

Projekt s názvom Grape Výklad prináša druhý diel, vďaka ktorému uvidíš spojenie Juraja Benetina zo skupiny Korben Dallas s Markom Damianom. V priestoroch kancelárie podujatia Grape Festival spoločne zahrali trojicu skladieb, ktorými nadviazali na skvelú premiéru v podaní Gleba so Saulom. 

Odporúčané
Gleb so Saulom otvorili Grape Výklad vystúpením so živou kapelou. Projekt spojí etablovaných členov scény s mladými talentmi Gleb so Saulom otvorili Grape Výklad vystúpením so živou kapelou. Projekt spojí etablovaných členov scény s mladými talentmi 21. júla 2022, 10:30

Mikrofón najprv chytil Juraj Benetin, aby zaspieval skladbu Stále tam, na ktorú nadviazal Marko Damian skvelou záležitosťou Vanilkové Nebo. Vyvrcholením krátkeho koncertu bola spoločná interpretácia pesničky Signál. Všetky skladby odohrali v sprievode kapely v zložení Jozef Vrábel, Jakub Tvrdík, Laura Jašková a Matej Ruman.

Mená ďalších hostí zatiaľ nepoznáme, ale vieme, že opäť uvidíme spojenie etablovaného člena slovenskej hudobnej scény s mladým talentom. 

Grape Festival 2022 otvorí svoje brány na trenčianskom letisku už 12. augusta. Cena za klasický dvojdňový lístok je 89 eur. Tešiť sa môžeš na zahraničných interpretov, ako sú Woodkid, Mura Masa, Yung Lean či Sevdaliza, ale aj na hviezdy česko-slovenskej hudobnej scény. 

Teraz si vychutnaj skoro dvanásťminútový hudobný zážitok Grape Výklad v podaní Juraja Benetina s Markom Damianom. O réžiu sa postarali Peter Ehrenberger a Damian Pastirčák.

Lístky na Grape Festival 2022

Domov
Zdieľať
Diskusia