Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce s podujatím Grape Festival
21. júla 2022, 10:30
Čas čítania 0:40
redakcia

Gleb so Saulom otvorili Grape Výklad vystúpením so živou kapelou. Projekt spojí etablovaných členov scény s mladými talentmi

Gleb so Saulom otvorili Grape Výklad vystúpením so živou kapelou. Projekt spojí etablovaných členov scény s mladými talentmi
Zdroj: Grape Festival
HUDBA FESTIVAL GRAPE
Uložiť Uložené

Grape kancelária sa už nevyužíva len na prácu okolo organizácie festivalu.

Grape Festival otvorí svoje brány na trenčianskom letisku už 12. augusta a čakanie na koncerty svojich obľúbených interpretov si môžeš skrátiť novinkou s názvom Grape Výklad. Projekt spojí etablovaných členov slovenskej hudobnej scény s mladými talentmi. 

Podľa pravidiel v Grape Výklade odznejú tri skladby – jedna od známeho umelca, druhá od mladého talentu a tretia od etablovaného umelca, ktorú odohrajú obaja spoločne. 

grape festival gleb, saul
Zdroj: Grape Festival

Priestory kancelárie, ktorú organizátori využívali len na prácu okolo organizácie festivalu, ako prví navštívili Gleb so Saulom, aby spoločne zahrali trojicu skladieb so živou kapelou v zložení Jozef Vrábel, Jakub Tvrdík, Laura Jašková a Matej Ruman. Mená ostatných hostí zatiaľ nepoznáme, ale dokopy uvidíme štyri videá počas leta. 

Postupne sme počuli ružinovského rapera a skladbu PA PA, na ktorú nadviazal Saul akustickou verziou svojho hitu Niekde v oblakoch, a nakoniec odznel singel Breeze v spoločnej premiére. Breeze je skladba Sameya, na ktorej spolupracoval aj Gleb. 

grape výklad
Zdroj: Grape Festival

Teraz si vychutnaj desaťminútový Grape Výklad v podaní Gleba so Saulom. O réžiu sa postarali Peter Ehrenberger a Damian Pastirčák.

Lístky na Grape Festival 2022

Domov
Zdieľať
Diskusia