Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Kinley.
25. júla 2022, 10:30
Čas čítania 1:12
Sponzorovaný obsah

V Bratislave sa objavil nezvyčajný autobus, v ktorom ti namiešali drink. Bol si tam tiež?

V Bratislave sa objavil nezvyčajný autobus, v ktorom ti namiešali drink. Bol si tam tiež?
Zdroj: Kinley
REFRESHER BRATISLAVA COCA-COLA NÁPOJE
Uložiť Uložené

Kinley sa rozhodlo predstaviť nový zero tonik netradičným spôsobom.

Značka Kinley sa snaží inšpirovať ľudí k tomu, že „život chutí lepšie po piatej“. Chce tak Slovákom aj Čechom ukázať, že hneď po práci namiesto nákupov či iných povinností by si mali s kolegami a priateľmi oddýchnuť pri osviežujúcom drinku. Mnohí tak mohli urobiť aj vďaka nevšednému dvojposchodovému autobusu Kinley, ktorý sa ocitol v Bratislave pred nákupným centrom Aupark a Eurovea. 

kinley tonic water zero
Zdroj: Kinley

Dvojposchodový autobus ponúkal útočisko pre okoloidúcich 

Lákali nielen letné rytmy z reproduktorov, ale aj príjemné prostredie dočasnej terasy a v neposlednom rade barman pripravený namiešať osviežujúci drink. Ak si sa nechal zlákať atmosférou retro autobusu s terasou na streche, mohol si ochutnať nealkoholické aj alkoholické koktaily, v ktorých hral hlavnú úlohu nový Kinley Tonic Zero bez cukru

kinley tonic water zero
Zdroj: Kinley

S namiešaným drinkom v ruke si si mohol len tak posedieť pred autobusom, a ak si si ho chcel vychutnať s výhľadom na mesto, terasa na streche bola na to ideálnym miestom. Autobus vo svojich zákutiach ponúkal aj dizajnovú scénu doslova stvorenú pre fotky na Instagram. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kinley Česko a Slovensko (@kinleyczsk)

Slováci čoraz viac obľubujú tonik Kinley

Niet pochýb o tom, že Slováci majú radi tonik, čoho dôkazom boli aj ľudia, ktorí si prišli po osvieženie. Staršie panie, ale aj mladíci v košieľkach z neďalekej firmy. O obľube tonikov značky Kinley hovoria aj predajné dáta spoločnosti Coca-Cola. „Slováci vlani vypili viac ako osem miliónov litrov toniku značky Kinley. V porovnaní s rokom 2020 ide o viac než tretinový nárast,“ potvrdzuje Jakub Will Loos, riaditeľ marketingu spoločnosti Coca-Cola ČR/SR. Uvedením novinky Kinley Tonic Zero chce spoločnosť rozširovať svoje portfólio nápojov bez cukru. 

Priprav si horkasté osvieženia doma podľa receptov od ostrieľaného barmana

Kinley bez cukru môžeš ochutnať aj v prípade, že si tento autobus nestretol. Vyskúšaj osviežujúci espresso tonik alebo alkoholickú verziu espresso gin tonik či iné miešané nápoje od barmana Tomáša Kubíčka. Recepty nájdeš na instagramovom profile @kinleyczsk

prejsť na Instagram
kinleykinleykinleykinley
Zobraziť galériu
(10)
Domov
Zdieľať
Diskusia