Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2022, 16:13
Čas čítania 0:40
Jakub Paulík

Arnold Schwarzenegger mi prdol do tváre, tvrdí herečka z Harryho Pottera. Vraj k nej bol skutočne hrubý

ZAUJÍMAVOSTI ARNOLD SCHWARZENEGGER SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Hercovi dodnes nevie odpustiť.

Britská herečka Miriam Margolyes (profesorka Sproutová z Harryho Pottera) si v podcaste I’ve Got News for You zaspomínala na nepríjemnú udalosť z natáčania filmu End of Days z roku 1999. Podľa tvrdenia 81-ročnej Margolyes jej hlavná herecká hviezda Arnold Schwarzenegger zámerne prdla priamo do tváre.

Britka tak reagovala na otázku, s kým sa jej najhoršie spolupracovalo, uvádza magazín People, ktorý sa pokúsil kontaktovať Arnoldovho hovorcu. Herec však na obvinenia Margolyes zatiaľ nereagoval. Údajné vypustenie plynov do tváre mu dodnes neodpustila a uviedla tiež, že Schwarzenegger na ňu pôsobil ako namyslenec.

„Hrala som Satanovu sestru a on (Arnold Schwarzenegger – pozn. red.) ma zabíjal. Ležala som na podlahe, takže som bola v pozícii, z ktorej sa nedalo ujsť. A on si len tak prdol,“ posťažovala sa na Schwarzeneggera.

Rodák z Rakúska a bývalý guvernér Kalifornie si v End of Days zahral expolicajta Jericho Canea, ktorý sa vo filme postavil samotnému Satanovi. V rámci hercovej filmografie ide o výrazne podpriemerný projekt. Na Rotten Tomatoes od kritikov dostal iba 3,8 bodu z 10.

Anketa:
Ako by si reagoval na mieste herečky?
Nechal by som to tak.
Žiadal by som od Schwarzeneggera ospravedlnenie.
Nechal by som to tak.
61 %
828 Hlasov
Žiadal by som od Schwarzeneggera ospravedlnenie.
39 %
528 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia