Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik TASR
17. júla 2022, 11:01
Čas čítania 0:36

Útočník v Bratislave strieľal na hasičov. Vraj predtým podpálil a zabil osobu. Následne spáchal samovraždu

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Postrelil aj hasiča. Na mieste je už kriminálka.

Bratislavskí policajti zasahujú na mieste streľby v mestskej časti Nové Mesto. Krátko po 8.00 h vraj prijali oznámenie o streľbe na hasičov, ktorí boli vyslaní k požiaru chatky. Jeden hasič utrpel strelné poranenie. Policajti na mieste našli telo muža, pravdepodobne strelca. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff a aj polícia na Facebooku.


„Po príchode na miesto utrpel jeden z príslušníkov Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) strelné poranenia horných končatín. Na miesto boli bezodkladne privolané viaceré hliadky Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave, ktoré zabezpečili okolie miesta incidentu. Po vstupe na pozemok bolo nájdené telo muža, pravdepodobne strelca, bez známok života. Vedľa muža sa nachádzala aj krátka strelná zbraň,“ ozrejmila polícia.

Podľa portálu Pluska.sk útočník podpálil jednu osobu a následne spáchal samovraždu. 


Vyšetrovaním okolností prípadu sa zaoberajú bratislavskí policajti. Podľa slov hovorcu preverujú v tejto súvislosti aj ďalšiu možnú trestnú činnosť. „Bližšie informácie poskytneme, len čo to situácia umožní,“ dodal Szeiff.

Domov
Zdieľať
Diskusia