Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
30. júna 2022, 16:13
Čas čítania 0:53

Polícia varuje pred nebezpečnými zlodejmi, starenku okradli o 18-tisíc eur

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Páchateľka staršej žene tvrdila, že prišli policajti, že je v ohrození života, lebo sa bude strieľať. Cez okno vraj vyhodila 17-tisíc eur a cennosti.

Polícia upozorňuje na nový „modus operandi“ podvodníkov, ktorí ho využívajú už aj v Trenčianskom kraji. Vo štvrtok predpoludním zazvonila staršej žene z Partizánskeho pevná linka, kde sa jej volajúca predstavila ako policajtka. Opýtala sa jej, koľko má doma peňazí v hotovosti a aké má cennosti. Informuje o tom Polícia Slovenskej republiky na svojom facebookovom profile. 

Páchateľka staršej žene tvrdila, že je pri vchode do domu polícia a že je v ohrození života, pretože sa bude strieľať. Následne vystrašenej starenke povedala, aby do tašky vložila 17-tisíc eur spolu s cennosťami a vyhodila ju von oknom. Potom si vraj mala ľahnúť na zem. 

Neskôr, keď sa prebrala zo šoku, zavolala svojmu známemu a povedala mu, že ju okradli. 

Na pevnú linku staršej pani volali páchatelia znovu a žiadali od nej 5-tisíc eur. Druhýkrát im však starenka nenaletela. Polícia v Partizánskom sa prípadom začala zaoberať a žiada verejnosť o pomoc. 

„Podľa doterajších zistení na fotografiách by mal byť jeden z páchateľov horeuvedeného skutku. Na odchod z miesta činu páchatelia pravdepodobne použili modrý Opel Insignia,“ píše vo svojom príspevku polícia. 

zlodej
Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky

„Ak ste spoznali osobu na fotografii, poznáte majiteľa auta Opel Insignia alebo viete polícii poskytnúť akékoľvek informácie k horeuvedenému skutku, kontaktujte nás na známom čísle 158 alebo prostredníctvom našej facebookovej stránky Polícia SR – Trenčiansky kraj alebo priamo tu na hlavnej FB stránke polície,“ dodávajú na záver. 

Domov
Zdieľať
Diskusia