Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2022 o 14:11
Čas čítania 0:41
Dominik Vetrák

Plague Tale: Requiem vyjde v októbri. Akčný trailer odhaľuje, že si hru budeš môcť zahrať aj za 10 eur už v deň vydania

Plague Tale: Requiem vyjde v októbri. Akčný trailer odhaľuje, že si hru budeš môcť zahrať aj za 10 eur už v deň vydania
Zdroj: Focus Features
TECH PLAGUE TALE: REQUIEM
Uložiť Uložené

Plague Tale: Requiem vyjde na všetky hlavné konzoly a PC už v októbri. Sleduj nový trailer.

Plague Tale: Requiem je akčná dobrodružná stealth hra zasadená do 14. storočia vo Francúzsku. Krajinu v prvej časti s názvom Plague Tale: Innocence zamorili potkany, ktorým sa hráč v koži tínedžerky Amicie vyhýbal a snažil sa zachrániť jej brata Huga.

Ten má na potkany akési napojenie, vďaka ktorému ich dokáže ovládať. Pokračovanie chválenej hry vyjde už 18. októbra na PC a konzoly Playstation 5, Xbox Series X/S a Nintento Switch cez cloud (internetový streaming v nižšej kvalite).

Odporúčané
Toto je Starfield, nové vesmírne RPG od tvorcov Skyrimu. Úžasný trailer nám odhalil hrateľnosť v epickom a rozsiahlom svete Toto je Starfield, nové vesmírne RPG od tvorcov Skyrimu. Úžasný trailer nám odhalil hrateľnosť v epickom a rozsiahlom svete 12. júna 2022 o 21:07

Na PC a konzolách Xbox bude hra dostupná už v deň vydania aj cez službu Game Pass. Ak si ju teda predplatíš v októbri na celý mesiac, môžeš si túto hru (spolu so stovkami ďalších, ktoré katalóg Game Passu ponúka) zahrať za 10 eur. 

Vývojári oznámili dátum vydania spoločne s dlhším trailerom zobrazujúcim hrateľnosť. Tá spočíva v akcii, zabíjaní nepriateľov, ale kladie dôraz aj na to, aby si sa im naučil vyhýbať. Ak máš rád hry, v ktorých musíš občas ukázať silu, ale aj rozumný postup, Plague Tale: Requiem si užiješ. Hra u nás vyjde s českými titulkami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia