Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júna 2022, 22:08
Čas čítania 0:43
Jana Chovancová

MS 2022 v Katare: Slobodným futbalovým fanúšikom hrozí až 7 rokov väzenia za sex

NEWS FUTBAL
Uložiť Uložené

Fanúšikovia si už jednorazovo neužijú, Katar sa rozhodol nezáväzný sex zakázať.

Počas majstrovstiev sveta býva zvykom poriadne sa odviazať. Po zápasoch sa organizujú rôzne večierky, ľudia pijú alkohol a bavia sa. Nie však v prípade majstrovstiev sveta v Katare, kde na ľudí čakajú desivé a prísne tresty v prípade porušenia pravidiel. Informuje o tom Hypebeast

Katar sa rozhodol sprísniť pravidlá počas majstrovstiev sveta, a to tak, že zakázal jednorazový sex slobodným fanúšikom futbalu. Za nezáväzný sex na jednu noc hrozí páchateľovi v prípade odsúdenia až 7 rokov za mrežami. 

„So sexom sa môžete rozlúčiť, pokiaľ sem neprídete ako manželský pár. Na tomto turnaji rozhodne nebudú žiadne známosti na jednu noc,“ povedal policajný zdroj. „Nebude tu žiadna párty. Ľudia sa musia ovládať, pokiaľ nechcú skončiť vo väzení. Je to prvýkrát v histórii, keď je na majstrovstvách zakázaný sex. Preto by sa na to mali fanúšikovia pripraviť.“

Krajina zakazuje mať sex s osobou, s ktorou človek nie je v manželskom zväzku, a preto nie sú fanúšikovia na majstrovstvách žiadnou výnimkou. V Katare platia aj ďalšie prísne zákony, ako napríklad zákaz pitia alkoholu na verejnosti, zákaz prejavovania náklonnosti na verejnosti či nosenia príliš odhaľujúcich šiat. 

Anketa:
Sú podľa teba tieto pravidlá príliš prísne?
Áno.
Nie.
Nech si každý robí, čo chce.
Áno.
66 %
178 Hlasov
Nie.
16 %
42 Hlasov
Nech si každý robí, čo chce.
19 %
50 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia