Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2022, 18:50
Čas čítania 1:34
Dominik Vetrák

VIDEO: Netflix ukázal veľkolepý trailer na finále 4. série Stranger Things. Do súboja s Vecnom sa pustia úplne všetci

VIDEO: Netflix ukázal veľkolepý trailer na finále 4. série Stranger Things. Do súboja s Vecnom sa pustia úplne všetci
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Netflix vydal trailer na posledné dve časti zo 4. série Stranger Things. Uvidíme ich už 1. júla a budú mať viac ako 4 hodiny.

Netflix prvýkrát v rámci sci-fi seriálu Stranger Things rozdelil jednotlivé epizódy jednej série na dve časti. Prvých sedem častí štvrtej série sme videli ešte v máji a posledné dve uvidíme už 1. júla. Tvorcovia potrebovali viac času na ich dokončenie, no je to pochopiteľné, keďže sú nesmierne ambiciózne.

Budú totiž obsahovať viac digitálnych počítačových trikov ako celá tretia séria. Posledné dve časti budú mať dokopy vyše štyroch hodín, takže pôjde skôr o filmy než epizódy seriálu. 

Odporúčané
10 najlepších seriálov na Disney+, ktoré nie sú od Marvelu a Star Wars 10 najlepších seriálov na Disney+, ktoré nie sú od Marvelu a Star Wars 21. júna 2022, 12:30

Tvorcovia zasadili podstatnú časť posledných dvoch častí štvrtej série do sveta Upside Down. Ten musia vytvoriť pomocou počítačových efektov, nehovoriac o príšerách, s ktorými budú všetci bojovať. V traileri na nové epizódy vidíme, ako sa všetky hlavné postavy pripravujú na súboj so záporákom Vecnom a s ďalšími monštrami z paralelného sveta. 

Joyce (Winona Ryder), Hopper (David Harbour), Murray (Brett Gelman) a Dimitri (Tom Wlaschiha) sa pripravujú na stret s Demogorgonom a ďalšími záhadami v tajnej väznici niekde v Rusku. Mike (Finn Wolfhard), Will (Noah Schnapp), Jonathan (Charlie Heaton) a Argyle (Eduardo Franco) sa zase pokúsia nájsť Eleven a pomôcť priateľom v Hawkinse, ktorých čaká najväčšie nebezpečenstvo. 

Stranger Things 4. séria finále
Zdroj: Netflix

Dustin (Gaten Matarazzo), Lucas (Caleb McLaughin), Nancy (Natalia Dryer), Steve (Joe Keery), Eddie (Joseph Quinn), Max (Sadie Sink) a Robin (Maya Hawke) sa zase vrátia do sveta Upside Down a pokúsia sa čeliť Vecnovi tvárou v tvár.

Len ťažko si dokážeme predstaviť koniec série, v ktorom by prežili úplne všetky postavy. Neboli by sme prekvapení, keby zomrel aj niekto z pôvodných tínedžerských hrdinov. Nakoniec, pôsobí to už trochu nereálne a naivne, že umierajú všetci, len nie oni, pričom zažívajú najviac nebezpečenstva. 

Do toho všetkého si musíme pripočítať aj Eleven, ktorá síce nedokončila svoj tréning, ale odmieta nechať svojich kamarátov napospas Vecnovi a ďalším príšerám. Rozhodne sa teda vrátiť do Hawkinsu a bude to práve ona, kto bude kľúčovým článkom v boji so zlom.

Vecna.
Vecna. Zdroj: Netflix

V rýchlom prestrihu traileru si môžeš všimnúť aj to, že sa Lucas bije zrejme s kapitánom basketbalového mužstva Jasonom. Ten totiž verí, že Eddie je stelesnením zla, a bude mu chcieť ublížiť. Zdá sa, že Lucas si konečne vyberie, s kým chce byť kamarát. 

Odporúčané
Takto spievajú Vecna, Steve, Robin či Mike. Z ich vlastných skladieb ti padne sánka Takto spievajú Vecna, Steve, Robin či Mike. Z ich vlastných skladieb ti padne sánka 7. júla 2022, 16:30

V traileri nechýba ani veľké množstvo akcie, sci-fi výjavov a veľkých výbuchov. Je jasné, že to bude veľkolepé ukončenie štvrtej série. Následne sa dočkáme finálovej piatej série, no tá na Netflix dorazí zrejme až v roku 2024. Dej sa v nej posunie o niekoľko mesiacov až rokov.

Domov
Zdieľať
Diskusia