Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2022, 7:40
Čas čítania 0:48
Adam Novosad

Beyoncé je späť. Speváčka v novej tanečnej skladbe Break my soul spieva, aby si podal výpoveď v práci a nebál sa hnevu ani relaxu

NEWS BEYONCÉ HUDBA NAJNOVŠIE ALBUMY SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Beyoncé chystá svoj siedmy sólo album Renaissance, ktorý uzrie svetlo sveta koncom júla.

Beyoncé dnes v noci nášho času zverejnila svoj najnovší singel Break My Soul, ktorý bude na chystanom siedmom sólo albume s názvom Renaissance.

Aj keď Beyoncé sľubovala, že novú skladbu si budú môcť fanúšikovia vypočuť o polnoci amerického času, na streamovacej platforme Tidal sa prekvapivo ocitla už tri hodiny pred oznámeným časom.

„Bey je späť a v noci spávam veľmi dobre,“ spieva samotná speváčka v novej skladbe. Beyoncé znie v skladbe osviežujúco, textom v kombinácii s diskotékovým beatom sa snaží naviesť príjemnú atmosféru a pesničku spoločne s jej tvorcami zostavili tak, že sa zrejme nestratí na žiadnom tanečnom parkete počas najbližšieho leta.

„Uvoľni svoj hnev, uvoľni svoju myseľ. Uvoľni svoju prácu, uvoľni svoj čas,“ môžeš si vypočuť v pesničke. Na základe tohto textu sa už na sociálnych sieťach objavili komentáre o tom, či náhodou Beyoncé svojich fanúšikov nechce motivovať, aby v práci podali výpoveď a posunuli sa v živote a kariére ďalej. Beyoncé však text skladby zatiaľ nijak nekomentovala.

Siedmy štúdiový album Renaissance môžu fanúšikovia očakávať už 29. júla, pričom podľa špekulácií sa fanúšikovia môžu tešiť nielen na tanečné skladby, ale aj piesne, ktoré nebudú mať ďaleko od country štýlu.

Anketa:
Páči sa ti nová skladba od Beyoncé?
Páči sa mi
Nepáči sa mi
Páči sa mi
65 %
Nepáči sa mi
35 %
Domov
Zdieľať
Diskusia