Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júna 2022, 22:12
Čas čítania 1:06
Martin Adam Pavlík

O Camille Vasquezovú, ktorá zastupovala Johnnyho Deppa vo víťaznom spore, sa bijú právnické firmy. Všetky ju chcú do svojho tímu

O Camille Vasquezovú, ktorá zastupovala Johnnyho Deppa vo víťaznom spore, sa bijú právnické firmy. Všetky ju chcú do svojho tímu
Zdroj: TASR/AP/Craig Hudson
ZAUJÍMAVOSTI CAMILLE VASQUEZOVÁ JOHNNY DEPP SÚDY
Uložiť Uložené

Jej sebavedomý výkon v ostro sledovanom súdnom procese pritiahol pozornosť nielen verejnosti, ktorá ešte prednedávnom špekulovala, či spolu s Deppom nerandí.

Ako píše New York Post, o právničku Camille Vasquezovú, ktorá sa dostala do širšieho povedomia v apríli ako zástupkyňa Johnnyho Deppa v ostro sledovanom súdnom procese v americkej Virgínii, sa strhol boj medzi právnickými firmami. Zatiaľ však ostáva v renomovanej právnickej firme Brown Rudnick.

Chcú ju mať vo svojom tíme po tom, čo predviedla sebavedomý výkon a viackrát zahnala herečku Amber Heard „do kúta“ nepríjemnými otázkami, až nakoniec dokázala spolu s kolegami spor dotiahnuť do víťazného konca. Presvedčila porotu o tom, že práve Depp vravel pred súdom pravdu a jeho exmanželka klamala. Vyžiadala si tak pozornosť nielen verejnosti.

Právnička Camille Vasquezová.
Právnička Camille Vasquezová. Zdroj: TASR/AP/Evelyn Hockstein/Pool


„Agenti obchádzajú Camille, pretože si uvedomujú, že je to jednorožec – inteligentná, dôvtipná a vyrovnaná právnička, ktorej pôsobivý výkon počas procesu ju posunul na vzácnu úroveň viditeľnosti,“
uviedol zdroj amerického denníka. Na sociálnych sieťach sa len prednedávnom vo veľkom špekulovalo, či Depp a Vasquezová nezačali randiť a nie je medzi nimi niečo viac.

Anketa:
Zapôsobila na teba Camille Vasquezová počas súdneho procesu medzi Johnnym Deppom a Amber Heard?
Áno
Nie
Nesledoval som to
Neviem, kto to je
Áno
75 %
2810 Hlasov
Nie
3 %
109 Hlasov
Nesledoval som to
19 %
722 Hlasov
Neviem, kto to je
3 %
130 Hlasov


Depp vyhral súdny spor, v ktorom žaloval exmanželku za ohováranie o 50 miliónov dolárov, v stredu 1. júna. Porota rozhodla o tom, že Amber Heard musí teraz hviezde Pirátov Karibiku zaplatiť nakoniec „len“ 15 miliónov dolárov.

„V tejto súdnej sieni je násilník, ale nie je to pán Depp. A v tejto súdnej sieni je obeť domáceho násilia, ale nie je to pani Heard,“ povedala pred porotou v silnej záverečnej reči práve Camille Vasquezová. Celý proces sme pozorne sledovali a priniesli sme ti viacero rozsiahlych prehľadov

Mohlo by ťa zaujímať:
Kam zájsť v Bratislave do kaderníctva? Zver sa do rúk profesionálov a nebudeš ľutovať
Kam zájsť v Bratislave na kávu a koláč? Vybrali sme 11 najzaujímavejších kaviarní a cukrární
Kvízy na Refresheri – Vyskúšaj svoje vedomosti a schopnosti z rôznych oblastí.
Domov
Zdieľať
Diskusia