Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2022, 11:18
Čas čítania 1:13
Adam Novosad

Johnny Depp si najal svoju právničku, lebo ju videl v dokumente na Netflixe. Zapáčila sa mu vďaka jednej vete, ktorú vyslovila

NEWS JOHNNY DEPP JOHNNY DEPP VS. AMBER HEARD
Uložiť Uložené

Hercovi padla právnička do oka vďaka dokumentárnej sérii.

Johnny Depp počas súdneho sporu s Amber Heard posilnil svoj tím právnikov o advokátku Kathleen Zellnerovú, lebo ju videl na Netflixe v dokumentárnej sérii Making a Murderer. Známy herec si najal viacero špičkových právnikov, ktorých úlohou bolo postarať sa o víťazstvo v súdnom spore, ale aj o udržiavanie pohody na súde a komunikáciu s verejnosťou a s médiami, informuje The Independent.

Zellnerová porozprávala o svojom prvom kontakte s Deppom pre televíziu Law & Crime krátko po vyhlásení rozsudku. Herec advokátke zavolal minulý december a zanechal jej odkaz, v ktorom jej vysvetlil, že ho zaujalo, ako fungovala v sérii Making a Murderer.

Na herca podľa advokátky najviac zapôsobila veta, ktorú v šou povedala. Zellnerová uviedla, že „by bola posledným človekom, ktorého by si niekto najal, keby bol vinný, pretože by to zistila“, čo Deppa prinútilo, aby sa ju pokúsil zlákať do svojho tímu. „Bola som prekvapená, že ho toto motivovalo k tomu, aby ma kontaktoval,“ skonštatovala Zellnerová.

Advokátka sa k Deppovým právnikom pripojila až v záverečnej fáze príprav na súdny spor, ale aj tak spoluprácu s hercom hodnotí ako „úžasnú skúsenosť“. Hercovi podľa vlastných slov poskytovala morálnu podporu a páčili sa jej viaceré konverzácie, ktoré spolu mali, aby sa počas súdneho sporu lepšie spoznali a vedeli reagovať na čokoľvek, čo vytiahne tím Amber Heard.

Odporúčané
10 zaujímavostí o Johnnym Deppovi, o ktorých si (možno) nevedel 10 zaujímavostí o Johnnym Deppovi, o ktorých si (možno) nevedel 9. júna 2022, 9:30

Porota napokon rozhodla, že Johnny Depp dostane od Amber Heard odškodné vo výške 15 miliónov dolárov za ohováranie v spojení s jej výrokmi o domácom násilí. Odškodné 2 milióny dolárov dostane aj samotná Heard za to, že ju urazil a ohováral Deppov právnik.

Domov
Zdieľať
Diskusia