Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
8. mája 2022, 21:14
Čas čítania 0:26

Jozef Klányi z Občianskeho tribunálu uteká pred zákonom. Toto nie je pátranie, ale špeciálna operácia na schovávačku, píše polícia

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Polícia na Facebooku vyhlásila pátranie po členovi Občianskeho tribunálu, ktorý je podozrivý zo všeobecnej trestnej činnosti.

Slovenská polícia vyhlásila pátranie po Jozefovi Klányim, ktorý sa preslávil ako agresívny člen protisystémového združenia demonštrantov s názvom Občiansky tribunál. Podľa policajtov je podozrivý zo všeobecnej trestnej činnosti, jeho fotka už visí na webovej stránke ministerstva vnútra.

Polícia žiada o pomoc verejnosť a zároveň pridáva aj vtipy na adresu hľadaného. „Toto nie je pátranie, ale špeciálna operácia na schovávačku,“ žartuje administrátor facebookovej stránky, odkazujúc na slová Vladimira Putina, ktorý vojnu na Ukrajine označil za špeciálnu operáciu. Aj väčšina komentárov pod príspevkom pôsobí skôr výsmešne.

Jozef Klányi je jedným z hlavných predstaviteľov Občianskeho tribunálu. V minulosti burcoval verejnosť, aby nedodržiavala opatrenia proti koronavírusu. Konkrétny dôvod pátrania súvisiaci s páchaním trestnej činnosti polícia nezverejnila.  

Domov
Zdieľať
Diskusia