Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2022, 14:04
Čas čítania 0:27
Dominik Vetrák

Johnny Depp mal za Pirátov Karibiku 6 dostať 22,5 milióna dolárov. Pre spor s Amber Heard film nenatočil a nedostal ani cent

Johnny Depp mal za Pirátov Karibiku 6 dostať 22,5 milióna dolárov. Pre spor s Amber Heard film nenatočil a nedostal ani cent
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY AMBER HEARD JOHNNY DEPP
Uložiť Uložené

Johnny Depp sa chystal natáčať Pirátov Karibiku 6, no vzhľadom na spory s exmanželkou Amber Heard film nenatočí a nedostane tak 22,5 milióna dolárov.

Počas aktuálne prebiehajúceho súdneho pojednávania medzi hercami a exmanželmi Johnnym Deppom a Amber Heard sa dostávajú na verejnosť viaceré tajné či súkromné informácie. Medzi také patrí aj tvrdenie agenta Johnnyho Deppa Jacka Whighama. Ten tvrdí, že herec mal za svoju rolu vo filme Piráti Karibiku 6 získať 22,5 milióna dolárov.

Odporúčané
Najlepšie filmy a seriály, ktoré vyšli na Netflixe v apríli 2022 Najlepšie filmy a seriály, ktoré vyšli na Netflixe v apríli 2022 2. mája 2022, 11:30

Herec tvrdí, že vzhľadom na Amber Heard a jej obvinenia na jeho adresu film nikdy nevznikol a Hollywood prestal Deppa obsadzovať do veľkých rol.

Jeho agent Jack Whigham okrem toho svedčil, že Depp získal za svoje roly vo filmoch Vražda v Orient exprese a Fantastické zvery 2 celkovo 10 miliónov, respektíve 13,5 milióna dolárov. Herec žiada od Amber Heard 50 miliónov dolárov ako odškodné.

Piráti Karibiku | Johnny Depp
Zdroj: Disney
Domov
Zdieľať
Diskusia