Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Coca-Cola.
15. apríla 2022, 13:00
Čas čítania 0:48
Sponzorovaný obsah

Káva a tonik sa k sebe hodia. Priprav si drink, ktorý ťa osvieži počas teplých dní

GASTRO GASTROPRIEMYSEL KÁVA NÁPOJE
Uložiť Uložené

Je to obľúbený drink speváčky Emmy Drobnej, stala sa novou ambasádorkou toniku Kinley.

Obľúbený Kinley Tonic Water si môžeš vychutnať už aj vo variante bez cukru. Novinka má sviežu a výraznú chuť, ktorá sa hodí do rôznych miešaných nápojov či dokonca kávy. Jeho chuť ulahodila aj speváčke Emme Drobnej

Tonik je populárny nápoj a potvrdzuje to aj história – zmienky o ňom sa objavili už v 17. storočí. Vtedy sa objavila akási prvá verzia receptúry. Bol to chinín rozpustený vo vode a podľa legendy mal vyliečiť grófku z Chinchónu. Dnes tonik chutí najmä tým, ktorí preferujú menej sladké a zároveň jemne horkasté nápoje. Obľubuje ho aj Emma Drobná, ktorá sa na Slovensku stala jeho ambasádorkou.

Coca-Cola, espresso tonic
Zdroj: Coca-Cola

„Fanúšičkou menej sladkých nápojov som dlhodobo, preto keď mám chuť na tonik, tak siahnem jedine po Kinley. Dá sa povedať, že je to môj love brand. Jedným z mojich obľúbených nápojov je espresso tonik. Káva a tonik k sebe jednoducho idú, hlavne počas teplých dní,“ komentuje spoluprácu Emma.

Jedným z cieľov spoločnosti Coca-Cola, do ktorej portfólia značka Kinley patrí, je ponúkať zákazníkom čoraz viac nápojov s nízkym či nulovým obsahom cukru. Preto sa stala jedným z vôbec prvých výrobcov a dodávateľov nápojov, ktorí na slovenskom trhu tonik bez cukru ponúkajú.

Espresso tonik si môžeš pripraviť jednoducho aj doma, stačí ti pár surovín:

espresso tonic
Zdroj: Coca-Cola
Domov
Zdieľať
Diskusia