Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2022, 11:26
Čas čítania 1:00
Martin Adam Pavlík

V Rýchlo a zbesilo 10 si zahrá aj Captain Marvel. Podľa Vina Diesela bude vo filmovej sérii úžasná a diváci sa majú na čo tešiť

FILMY A SERIÁLY BRIE LARSON RÝCHLO A ZBESILO RÝCHLO A ZBESILO 10 SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Akú úlohu herečka Brie Larson stvárni, zatiaľ nie je známe.

Do úspešnej akčnej série Rýchlo a zbesilo sa pridá aj oscarová herečka Brie Larson, známa najmä vďaka tomu, že stvárnila postavu Captain Marvel v populárnej komiksovke z roku 2019. Okrem toho, že ju budúci rok uvidíme v pokračovaní s názvom The Marvels, si zahrá v akčnom trileri Rýchlo a zbesilo 10.

Informoval o tom Vin Diesel na svojom Instagrame v nedeľu 10. apríla. Pridal spoločnú fotku, na ktorej sa obaja smejú, pričom v opise ju „víta do rodiny“. „Ani netušíte, aká nadčasová a úžasná bude v našej mytológii,“ odkázal fanúšikom populárny herec.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Vin Diesel (@vindiesel)



Diesel vyzdvihol herečkinu krásu aj intelekt a dodal, že do série pridá niečo, čo by sme možno nečakali, ale túžime po tom. Tieto záhadné slová teda príliš neodhalili, či Larson stvárni zápornú alebo skôr kladnú úlohu. V desiatej časti si zahrá aj Jason Momoa, ktorý bude na pľaci tiež nováčikom.

Obaja sú aspoň čiastočnou náhradou za sklamanie, ktoré fanúšikom série pripravil herec Dwayne Johnson. Ten podľa prezidenta produkčnej spoločnosti Johnson’s Seven Bucks Productions Hirama Garciu oficiálne končí so sériou Rýchlo a zbesilo a v posledných dvoch dieloch – v 10. a 11. – sa teda neobjaví.

Mohlo by ťa zaujímať:
Fico letel súkromným lietadlom s Kaliňákom do tureckého hotela, kde noc stojí skoro 3-tisíc eur. Tvrdí, že išlo o pracovnú cestu
Steven Seagal: Postrach žien a filmových štábov, ale aj akčná hviezda 90. rokov. Vzostup a pád legendy
Orgazmus sa dá dosiahnuť bez dotyku, len meditáciou, potvrdili vedci. Skúmali mozog tejto estónskej jogínky
Domov
Zdieľať
Diskusia