Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2022, 6:55
Čas čítania 0:53
Adam Novosad

Neporazený Floyd Mayweather sa vracia do boxerského ringu. O víťazstvo zabojuje na heliporte luxusného hotela v Dubaji

NEWS BOX FLOYD MAYWEATHER
Uložiť Uložené

Floyd Mayweather bude v Dubaji boxovať v exhibičnom súboji so svojím niekdajším tréningovým partnerom.

Do ringu sa po takmer ročnej prestávke vracia boxer Floyd Mayweather. Americký boxer, ktorý sa dodnes pýši svojou neporaziteľnosťou v ringu, súhlasil s účasťou v exhibičnom súboji na heliporte známeho dubajského hotela. Boxerský súboj sa uskutoční 14. mája v luxusnom hoteli Burdž al-Arab v Dubaji, informuje TMZ.

Mayweather naposledy bojoval minulý rok, keď si v júni zmeral sily v súboji s Loganom Paulom, avšak tento zápas nemal žiadneho víťaza ani porazeného. Obaja boxeri sa vopred dohodli, že za výkon sa nebudú udeľovať body, a tak si na svoje konto nemohol žiadny z nich pripísať víťazstvo.

floyd mayweather
Zdroj: Flickr/Hasegawa Takashi/na voľné použitie

Tentoraz sa Mayweather stretne s bývalým profesionálnym boxerom a svojím niekdajším tréningovým partnerom Donom Moorom. Dnes 45-ročný Moore sa boxu profesionálne venoval od roku 1999 do roku 2016, keď zavesil rukavice na klinec so záverečným skóre 18-0-1, z čoho 12 zápasov vyhral knokautom.

Organizátori nazvali boxerskú udalosť The Global Titan Fight Series a Mayweather s Moorom si sily zmerajú v exhibičnom zápase trvajúcom osem kôl. Zatiaľ však nie je jasné, či bude môcť zo zápasu vyjsť jeden z nich víťazne alebo pôjde o exhibíciu bez udeľovania bodov ako v prípade súboja s Loganom Paulom.

Odporúčané
Michal robí zájazdy s luxusnými autami: Najrýchlejšie som šiel 347 km/h. V Chorvátsku nás naháňal policajný vrtuľník (Rozhovor) Michal robí zájazdy s luxusnými autami: Najrýchlejšie som šiel 347 km/h. V Chorvátsku nás naháňal policajný vrtuľník (Rozhovor) 4. apríla 2024, 16:30

Popri Mayweatherovi ako hlavnej hviezde programu sa na pristávacej ploche pre helikoptéry predstaví aj 46-ročný bývalý MMA bojovník Anderson Silva, ktorý sa pobije s brazílskym boxerom Brunom Machadom. Boxovať bude aj bývalý šampión Badou Jack.

Domov
Zdieľať
Diskusia