Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. marca 2022, 21:08
Čas čítania 0:49
Ivan Koribanič

Diddy potvrdil, že Will Smith a Chris Rock sa po hercovej facke počas Oscarov udobrili

Diddy potvrdil, že Will Smith a Chris Rock sa po hercovej facke počas Oscarov udobrili
Zdroj: Getty Images/Neilson Barnard
FILMY A SERIÁLY OSCAR 2022 WILL SMITH
Uložiť Uložené

Rock si počas prezentovania dokumentárnych filmov vystrelil z manželky Willa Smitha Jady Pinkett Smith, ktorej vypadali vlasy.

Jeden z uvádzačov Oscarov Diddy pre PageSix povedal, že Will Smith a Chris Rock urovnali svoj spor po konflikte počas 94. ročníka udeľovania Oscarov.

Rock si počas prezentovania dokumentárnych filmov vystrelil z manželky Willa Smitha Jady Pinkett Smith, ktorej vypadali vlasy. Komik o nej povedal, že sa nemôže dočkať, až ju uvidí hrať vo filme G. I. Jane 2. Ide o film z roku 1997, kde hrala Demi Moore s vyholenou hlavou.

Will Smith sa najskôr na vtipe zasmial, následne však vyšiel na pódium, kde dal Rockovi facku. Po tom, čo sa herec vrátil na svoje miesto, zakričal na Rocka: „... aby si nebral meno mojej manželky do huby.“


Jeden z redaktorov sa po ceremoniáli opýtal Smitha, ako sa mu darí po facke a víťazstve Oscara. „Všetko je to láska,” odpovedal herec. Počas svojho prejavu sa Smith ospravedlnil prítomným a svojim kolegom za svoje správanie. Rockovi sa však neospravedlnil. Organizátori vydali neskôr vyjadrenie, v ktorom sa uvádza, že netolerujú žiadne násilie v akejkoľvek podobe.

Domov
Zdieľať
Diskusia