Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2022, 14:06
Čas čítania 0:51
Ema Stanovská

Lietadlo so speváčkou Miley Cyrus zasiahol blesk. Posádka musela núdzovo pristáť

Lietadlo so speváčkou Miley Cyrus zasiahol blesk. Posádka musela núdzovo pristáť
Zdroj: Presley Ann/WireImage
NEWS MILEY CYRUS
Uložiť Uložené

Speváčka musela zrušiť svoje vystúpenie na paraguajskom festivale Asunciónico.

Lietadlo, v ktorom letela speváčka Miley Cyrus bolo nútené núdzovo pristáť po tom, čo ho v utorok večer zasiahol blesk. Informuje o tom Fox News.

Miley cestovala do Paraguaja, kde mala byť headlinerkou druhého dňa hudobného festivalu Asunciónico. Svoje plány však musela zrušiť.

„Moji fanúšikovia a všetci, ktorí sa dopočuli o mojom lete do Asunciónu – zastihla nás veľká neočakávaná búrka a naše lietadlo zasiahol blesk. Môj štáb, kapela, priatelia a rodina, ktorí cestovali so mnou, sú po núdzovom pristátí v bezpečí,“ napísala speváčka na Twitteri s videom, kde vidieť búrku priamo z paluby lietadla.

„Bohužiaľ, nepodarilo sa nám priletieť do Paraguaja. Ľúbim vás,“ doplnila s emotikonom zlomeného srdca. Fanúšikovia v komentároch vyjadrili svoje sklamanie, ale aj úľavu, že všetko dobre dopadlo.

Asunciónico je jeden z najväčších paraguajských rockových festivalov, ktorý sa koná každý marec. Podľa miestnych správ sa očakávalo, že vystúpenie Miley Cyrus pritiahne veľký dav.

Domov
Zdieľať
Diskusia