Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
18. marca 2022, 15:22
Čas čítania 0:47
Martin Adam Pavlík

Ashton Kutcher a Mila Kunis vyzbierali pre ukrajinských utečencov vyše 30 miliónov dolárov

Ashton Kutcher a Mila Kunis vyzbierali pre ukrajinských utečencov vyše 30 miliónov dolárov
Zdroj: TASR/AP
ZAUJÍMAVOSTI ASHTON KUTCHER MILA KUNIS RUSKO-UKRAJINSKÝ KONFLIKT UKRAJINA VOJNA NA UKRAJINE
Uložiť Uložené

Hollywoodsky pár pre všetkých, čo prispeli, nahral ďakovné video.

Začiatkom mesiaca sme ťa informovali, že hollywoodsky manželský pár Ashton Kutcher a Mila Kunis prispejú na pomoc Ukrajine sumou 3 milióny dolárov. Zároveň svojich fanúšikov vyzvali, aby cez zbierku Gofundme prispeli tiež. Cieľom bolo dosiahnuť sumu 30 miliónov dolárov. Ako píše Unilad, túto sumu sa im už podarilo docieliť, respektíve prevýšiť. 


Na stránke môžeš vidieť vyzberanú sumu 34 434 000 amerických dolárov. Dvojica sa snažila peniaze získať pre ukrajinských utečencov, ktorí museli opustiť svoje domovy v dôsledku ruskej invázie na Ukrajinu. Podľa známeho páru prispelo do zbierky viac ako 65-tisíc ľudí.

Kutcher a Kunis pre nich následne nahrali ďakovné video. „Sme ohromení a vďační za podporu, a hoci to nie je ani zďaleka riešením problému, naše spoločné úsilie poskytne jednoduchší príchod všetkým, ktorí sa vrhli do neistej budúcnosti,“ odkázali.


„Chceme sa vám veľmi pekne poďakovať za vašu pokračujúcu podporu. Toto je len začiatok veľmi dlhej cesty,“ dodali. Herečka Mila Kunis sa narodila na Ukrajine, pričom začiatkom marca prezradila, že ešte nikdy nebola na svoj pôvod taká hrdá ako v súčasnosti.

Ukrajinu podporili v minulých týždňoch aj ďalšie celebrity ako Ryan Reynolds spolu s manželkou Blake Lively, Arnold Schwarzenegger, Olga Kurylenko či Madonna. Viac k tejto téme si môžeš prečítať tu.  

Domov
Zdieľať
Diskusia