Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu plateného partnerstva.
16. marca 2022, 10:30
Čas čítania 2:38
Richard Balog

Toto sú najlepšie jarné tenisky. Doplň svoju zbierku o horúce novinky od značiek Adidas, Converse či Hoka One One®

Toto sú najlepšie jarné tenisky. Doplň svoju zbierku o horúce novinky od značiek Adidas, Converse či Hoka One One®
Zdroj: Asphalt Gold
MÓDA FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

Nastal čas vymeniť pevnú zimnú obuv za ľahké modely tenisiek. Siahneš po overených siluetách alebo vyskúšaš neopozerané novinky?

Jar sa oficiálne začína už túto nedeľu 20. marca a veríme, že priamoúmerné tomu bude aj počasie. Vybrali sme najzaujímavejšie páry tenisiek z ponuky online obchodu Footshop, ktoré sú ako stvorené na nasledujúce týždne či už vďaka farebným vyhotoveniam, alebo materiálovým úpravám. 

Bez zbytočných omáčok sa presunieme k samotnej plejáde štýlových tenisiek, vďaka ktorým povýšiš svoje každodenné outfity na úplne nový level. Stačí si vybrať svojho favorita. 

Odporúčané
Osviež svoje jarné outfity ľahkými kabátmi alebo bundami, ktoré ťa ochránia pred vetrom aj dažďom   Osviež svoje jarné outfity ľahkými kabátmi alebo bundami, ktoré ťa ochránia pred vetrom aj dažďom 14. marca 2022, 18:30

Adidas

Na úvod sme vybrali tenisky z dielní značky, ktorej logo s tromi prúžkami pozná celý svet. Siluety Adidas sú symbolom originality, jedinečnosti a perfektne vyjadrujú osobnosť aj individualitu svojich nositeľov. 

Z ponuky online obchodu Footshop sme vybrali minimalistické retro krásky z línie Adidas Originals, ale tiež futuristický model spod rúk návrhára Yohjiho Yamamota pod hlavičkou divízie Y-3, v ktorom sa nestratíš v žiadnom dave. 

Mysleli sme na všetkých, ktorí chcú v priebehu najbližších týždňov vyzerať štýlovo a zároveň si užívať maximálny komfort počas celého dňa. 

Adidas Originals Stan Smith – 100 € 

Footshop
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Her Court W – 110 €

Footshop
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Shadowturf – 130 €

Footshop
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Forum Premiere – 200 €

Footshop
Zdroj: Footshop

Y-3 Shiku Run – 330 €

Footshop
Zdroj: Footshop

Converse

Príchod jari oslavujú aj vo firme Converse, a to limitovanými kolekciami oblečenia, ale najmä novými vyhotoveniami tenisiek, ktoré ľudia nosia už viac ako 100 rokov a stále sú veľkým trendom. 

My sme sa rozhodli upriamiť pozornosť na jednu siluetu – Run-Star Hike High Platform, ktorá patrí medzi najvyhľadávanejšie kúsky značky Converse. Vybrali sme variant z recyklovaných materiálov v hnedom odtieni a tiež žakárové vyhotovenia zahalené vo svetlozelených, respektíve ružových tónoch. Produkty sú dostupné v mužských aj ženských veľkostiach za férové ceny. 

Converse Run-Star Hike High Platform (Recycled Polyester) – 114,95 €

Footshop
Zdroj: Footshop

Converse Run-Star Hike High Platform – 122,95 €

Footshop
Zdroj: Footshop

Converse Run-Star Hike High Platform – 122,95 €

Footshop
Zdroj: Footshop

Hoka One One®

Značka Hoke One One® patrí medzi popredných hráčov na trhu s bežeckým vybavením a teniskám podľahol napríklad aj Kanye West. Dnes si ukážeme novinky, v ktorých si nasledujúce jarné týždne užiješ s úsmevom na tvári aj v prípade, že v teniskách stráviš väčšinu dňa. 

Zakladatelia Hoke One One® mali za cieľ zlepšiť časy svojich vytrvalostných pretekov navrhnutím obuvi, s ktorou pôjdu rýchlejšie a ľahšie z kopca. Pri premýšľaní, ako to docieliť, v dôsledku menšieho omylu objavili bežecké tenisky, ktoré ľahko skombinuješ aj v rámci každodenných outfitov – v prípade, že nenosíš oblek. Toto sú modely z ponuky online obchodu Footshop, ktoré môžeš mať doma do 24 hodín. 

Hoka One One® Clifton L – 170 €

Footshop
Zdroj: Footshop

Hoka One One® Bondi L W – 190 €

Footshop
Zdroj: Footshop

Hoka One One® Bondi X – 220 €

Footshop
Zdroj: Footshop

Kenzo

Aby nebol výber najlepších párov tenisiek len o športových modeloch, vybrali sme aj luxusné kúsky z dielní módneho domu Kenzo. Stavili sme na trojicu odlišných siluet a materiálových úprav, medzi ktorými si prídu na svoje muži aj ženy. 

Naším favoritom je posledná silueta Low-Top, ktorú dizajnérsky tím značky navrhol podľa basketbalových retro tenisiek a použil atraktívnu kombináciu farieb. Atraktívne sú aj sofistikované slip-on krásky vo svetlohnedom vyhotovení a biele plátenky s výraznými akcentmi určené výhradne na ženské nohy. 

Vyššie cenovky zodpovedajú veľkosti značky, použitým materiálom a kvalite spracovania. Pri dobrom zaobchádzaní ti tieto tenisky vydržia niekoľko jarných sezón. 

Kenzo Slip-On – 182,95 €

Footshop
Zdroj: Footshop

Kenzo Low-Top – 269,95 €

Footshop
Zdroj: Footshop

Kenzo Low-Top – 299,95 €

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike 

Záver výberu sme venovali modelom tenisiek s ikonickým swooshom, ktorých technológie a inovácie ohurujú svet už viac ako 50 rokov. Značka Nike je fenomén a v ponuke online obchodu Footshop nájdeš takmer všetky novinky vrátane limitovaných párov s logom Air Jordan, ktoré vedenie firmy predstaví.

Keďže sa pomaly blíži jar, tentoraz sme vybrali vyhotovenia, ktoré – či už svojimi farbami, alebo materiálovými úpravami – korešpondujú s týmto ročným obdobím. Tešiť sa môžeš na kožené Air Force 1 v bielej farbe, retro Air Max 96 II, ale aj športové krásky Air VaporMax v dvoch odlišných variantoch. Ktoré z týchto tenisiek obohatia tvoju zbierku? 

Nike Air Force 1 Sculpt W – 149,95 €

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 96 II – 172,95 €

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 95 W – 189,95 €

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air VaporMax 2021 – 224,95 €

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air VaporMax EVO – 229,95 €

Footshop
Zdroj: Footshop
Predplať si REFRESHER+ a vďaka dostupným benefitom získaj zľavu 15 % na nákup v online obchode Footshop.
Odporúčané
Obuv z týždňov módy bola v znamení futbalových haloviek Gucci, futuristických tenisiek Givenchy a extravagancie Versace Obuv z týždňov módy bola v znamení futbalových haloviek Gucci, futuristických tenisiek Givenchy a extravagancie Versace 13. marca 2022, 10:30
Domov
Zdieľať
Diskusia