Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. marca 2022, 7:43
Čas čítania 0:32
Martin Adam Pavlík TASR

Garážový dom v Ružinove zhorel, časť budovy sa zrútila. Na mieste zasahovala stovka hasičov

Garážový dom v Ružinove zhorel, časť budovy sa zrútila. Na mieste zasahovala stovka hasičov
Zdroj: Facebook/Martin Chren - starosta Ružinova
ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA POŽIAR BRATISLAVA SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Incident sa našťastie zaobišiel bez zranených a obetí.

Včera večer sme ťa informovali o požiari v bratislavskom Ružinove na Drieňovej ulici, kde vo večerných hodinách začal horieť garážový dom vedľa Shell pumpy. Podľa najnovších informácií, ktoré priniesol na Facebooku starosta mestskej časti Martin Chren, sa budovu nepodarilo zachrániť a zhorela, pričom časť budovy sa zrútila. 

„Oficiálne informácie, vďakabohu, nehovoria o žiadnych zranených ani obetiach,“ dodal Chren. Pri požiari parkovacieho domu zasahovala stovka hasičov, priblížili z komunikačného oddelenia Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ). 



Hasiči doplnili, že požiar zachvátil celý objekt, prepadla sa časť strechy a stredové priečelie. Zasahovali všetky bratislavské hasičské stanice, hasiči z Pezinka, zo Záchrannej brigády HaZZ v Malackách a členovia desiatich dobrovoľných hasičských zborov z okolia. „Požiar vypukol pred pol ôsmou hodinou večer a zasiahol tri poschodia (4. až 6. poschodie). Na mieste je zriadený riadiaci štáb,“ priblížili situáciu hasiči.

Domov
Zdieľať
Diskusia