Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Coca-Cola.
2. marca 2022, 10:00
Čas čítania 1:14
Sponzorovaný obsah

Poď hrať o 120 skvelých cien, najnovší Playstation alebo smart telku. V článku ti vysvetlíme, ako sa zapojiť

Poď hrať o 120 skvelých cien, najnovší Playstation alebo smart telku. V článku ti vysvetlíme, ako sa zapojiť
Zdroj: Coca-Cola
REFRESHER COCA-COLA
Uložiť Uložené

Coca-Cola pripravila ceny, ktoré potešia hlavne filmových a herných nadšencov.

Tiež sa pri hernom maratóne či binge-watchingu nového seriálu rád osviežiš niečím chladeným alebo sladkým? Dobrý film, veľký popcorn a chladený drink v ruke, to je taká pohodová klasika. Coca-Cola vie, že ich nápoje nám často robia spoločnosť pri podobných zážitkoch. Ich nová súťaž a kampaň Screentime je preto zameraná na všetkých, ktorí si radi užívajú online svet hier, streamingu, filmov a seriálov. 

Hraj o super ceny

Ak si fičíš na hrách a filmoch, určite oceníš ceny v súťaži. Môžeš vyhrať Sony Playstation® 5, smart televízor Sony s 50-palcovou obrazovkou, miniprojektor či minichladničku, s ktorou môžeš mať chladené drinky stále poruke. Čaká ťa 120 super cien a okrem toho Coca-Cola rozdáva aj 300 herných kupónov v hodnote 16 eur.

pozri ceny

Ako sa môžeš zapojiť? 

Kúp si v ktorejkoľvek predajni na Slovensku súťažné nápoje Coca-Cola, Fanta alebo Sprite. Dôležité je nechať si účtenku, v prípade výhry ju budeš potrebovať na kontrolu. Potom sa už len zapoj cez SMS alebo cez formulár na stránke súťaže Coca-Cola Screentime, kde nájdeš aj všetky podrobnosti a inštrukcie k súťaži.

Poď súťažiť

Kúzlo byť spolu

Screentime je súčasťou širšej iniciatívy Coca-Coly s názvom Kúzlo byť spolu (Real Magic). Chce bez rozdielu spájať všetkých mladých ľudí na celom svete, keď sa rozhodnú užiť si voľný čas odpočinkom pred obrazovkou či už hrami s kamarátmi, alebo spoločným sledovaním filmov, seriálov a zábavných či vzdelávacích videí. Podporuje ho aj známy herný fanúšik Peter Altof, ktorého poznáš pod menom Expl0ited. Jeho hracie schopnosti môžeš sledovať na platforme Twitch. Screentime je aj o tom, že virtuálny svet ti prináša veľmi reálne pocity, čo dokazuje nasledujúce video. 

Coca-Cola podporuje ComicCon

Coca-Cola je tento rok aj hlavným partnerom pražského ComicConu – najväčšieho podujatia pre filmových nadšencov. Prebehne v Prahe 22. – 24. apríla 2022 a zúčastnia sa na ňom také legendy filmového a komiksového sveta, ako napríklad Christopher Lambert, Julian Glover či Brian Cox.

viac info
Domov
Zdieľať
Diskusia