Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti UNI MSR.
27. februára 2022, 11:00
Čas čítania 1:12
Sponzorovaný obsah

Študenti slovenských vysokých škôl môžu súťažiť v počítačových hrách o tisíce eur

Študenti slovenských vysokých škôl môžu súťažiť v počítačových hrách o tisíce eur
Zdroj: UNI MSR
REFRESHER
Uložiť Uložené

Tretia edícia Slovenskej univerzitnej ešportovej ligy štartuje už o pár dní.

Tretia edícia Slovenskej univerzitnej ešportovej ligy štartuje už o pár dní a prináša so sebou súboj univerzitných hráčov a tímov o prestížny titul majstra SR v elektronických športoch. Letný semester akademického roka 2021/2022 pridáva do zoznamu populárnych hier – CS:GO, League of Legends a Hearthstone – aj jednu novinku. Prvýkrát sa predstaví na univerzitnej scéne aj hra Rocket League.

UNI MSR
Zdroj: UNI MSR

Svoju slovenskú univerzitu môžeš reprezentovať v lige aj ty a tvoj tím. Stačí, ak študuješ na niektorej vysokej škole alebo univerzite a zaregistruješ sa do otvorených kvalifikácií v jednej z hier na webe yzone.sk. Z kvalifikácie môžeš postúpiť priamo do jarnej ligy. Na záver sezóny si najlepší hráči zmerajú sily v celoslovenskom finále o titul univerzitného majstra. Hráči okrem titulu bojujú aj o finančný prizepool, ktorý tento semester atakuje hranicu 2 500 €!

Navyše SUEL a UNI MSR prinášajú šancu na reprezentáciu Slovenskej republiky aj na medzinárodnej scéne. Top tím z hry League of Legends postúpi na pohár University Esports Masters s prizepoolom 15 000 €, kde si zmeria sily spolu s najlepšími tímami európskych krajín, ako napríklad Španielsko, Írsko, Poľsko, Taliansko, Česko a mnohé ďalšie. Ani hráči CS:GO scény nezostanú bez príležitosti na reprezentáciu. Majstri SR postupujú v tejto hre na Student Esport Championship, ktorý prináša súboj krajín V4 o ultimátny univerzitný titul a prizepool 2 000 €.

UNI MSR
Zdroj: UNI MSR

 
Registráciu na kvalifikácie nájdeš tu:  
CS:GO powered by Innovation Center
26. 2. – 1. kvalifikácia
5. 3. – 2. kvalifikácia 

League of Legends powered by Accenture  
1. kvalifikácia
2. kvalifikácia 

Hearthstone
1. kvalifikácia 
2. kvalifikácia


Rocket League powered by Dell Technologies 
Kvalifikácie – marec 2022 

UNI MSR
Zdroj: UNI MSR

Tento ešportový zážitok ti prináša generálny partner Tipos. Uži si skvelé univerzitné výkony a sleduj novinky o ešporte na tomto odkaze

Pre viac informácií sleduj oficiálne webové stránky projektu a sociálne siete Slovenského univerzitného ešportu Facebook a Instagram.


Organizátorom už tretej univerzitnej ligy a 4. univerzitných majstrovstiev SR v elektronických športoch je ešportová agentúra Yvents, s. r. o., s podporou Slovenskej asociácie elektronických športov a Komisie pre univerzitný ešport.

UNI MSR
Zdroj: UNI MSR

Záštitu nad podujatím prevzal minister školstva, vedy, výskumu a športu Branislav Gröhling.  

Domov
Zdieľať
Diskusia