Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
15. februára 2022, 18:30
Čas čítania 1:19
Ema Stanovská

Bolt ocenil 10 najobľúbenejších reštaurácií donáškovej aplikácie. Bodovala ázijská kuchyňa, Bagetka na Račku je „skrytý poklad“

NEWS GASTRO BRATISLAVA GASTROPRIEMYSEL
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

V kategórii „Nemôžem prestať“ zahviezdila reštaurácia Peking, pretože jej ostrokyslá polievka bola najviac objednávaným pokrmom.

Donášková aplikácia Bolt zorganizovala súťaž Bolt Food Restaurant Awards 2021, v rámci ktorej rozdala desiatim reštauráciám trofej v podobe Zlatej brokolice. Reštaurácie „súťažili“ v kategóriách „Skrytý poklad“, „Nočné maškrtenie“, „Obedový obľúbenec“ či „Nemôžem prestať“.

Majitelia reštaurácie PAPAYA Authentic Vietnamese Restaurant.
Majitelia reštaurácie PAPAYA Authentic Vietnamese Restaurant. Zdroj: Bolt Food

Medzi hodnotiace kritériá patrili počet objednávok, celkový rating reštaurácie, ale napríklad aj rozumná cena v kategórii „Ľudová voľba“. Víťazné reštaurácie budú môcť používatelia nájsť zvýraznené v aplikácii v špeciálnej kategórii.

Ázijská kuchyňa bodovala

Celkovo najobľúbenejšou reštauráciou sa stala bratislavská PAPAYA Authentic Vietnamese Restaurant. Za „skrytý poklad“ bola vyhlásená bratislavská Bagetka na Račku a Brokolicu za priaznivé ceny si odniesla prevádzka Side Kebab.

V kategórii „Nemôžem prestať“ zahviezdila reštaurácia Peking, pretože jej ostrokyslá polievka bola najviac objednávaným pokrmom. 

Majiteľka reštaurácie Tuk Tuk.
Majiteľka reštaurácie Tuk Tuk. Zdroj: Bolt Food

Jedna z cien putovala do reštaurácie Geisha Sushi Bar, ktorá sa stala obľúbenou sviatočnou reštauráciou v kategórii „Dopraj si“. Bistro TUK TUK sa stalo „vychádzajúcou hviezdou“ medzi reštauráciami, keďže za uplynulý rok dosiahlo najrýchlejší nárast v počte objednávok.

Majiteľ Bagetky na Račku.
Majiteľ Bagetky na Račku. Zdroj: Bolt Food

„Ocenenia Bolt Food Restaurant Awards sú uznaním tvrdej práce a odhodlania našich partnerských reštaurácií poskytovať dobré jedlo komunitám, ktorých sú súčasťou. Najlepšie na tom však je, že trofeje Zlatá brokolica v skutočnosti rozdávajú zákazníci a používatelia aplikácie, pretože pri hodnotení berieme do úvahy počet objednávok, ich kvalitu a ďalšie kritériá. Tie priebežne zbierame v našej aplikácii počas celého roka a získavame tak prehľad o obľúbenosti prevádzok,“ hovorí Linda Garder, regionálna riaditeľka Bolt Food.

Majiteľ Bistra Suvlaki.
Majiteľ Bistra Suvlaki. Zdroj: Bolt Food

Bolt má 100 miliónov zákazníkov v 45 krajinách Európy a Afriky. Spoločnosť ponúka celý rad služieb mobility vrátane taxi služby, zdieľaných áut a kolobežiek, donášky jedla a potravín.

Kompletný zoznam víťazov:

Zbožňované miestnymi
(celkovo najobľúbenejšia)
PAPAYA Authentic Vietnamese Restaurant
Skrytý poklad
(reštaurácia mimo centra)
Bagetka na Račku
Nočné maškrtenie
(obľúbená vo večerných hodinách)
Bistro Suvlaki
Zrodená hviezda
(najrýchlejší prírastok objednávok)
TUK TUK | Fakt dobrá ázia
Pre(chádzka pre) jedlo
(najviac vyzdvihnutí zákazníkmi)
Giovanni Burger Kramáre
Nemôžem prestať
(najviac objednávok rovnakého jedla)
Peking reštaurácia
Dopraj si
(obľúbená sviatočná reštaurácia)
Geisha Sushi Bar
Vegánske nebo
(vegánska reštaurácia)
Loove restaurant vegan
Ľudová voľba
(priaznivé ceny)
Side Kebab
Obedový obľúbenec
(najviac objednávok v čase obeda)
Bamboo Laurinská
Domov
Zdieľať
Diskusia