Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Langbee
22. februára 2022, 10:30
Čas čítania 2:14
Sponzorovaný obsah

Nauč sa cudzie jazyky z pohodlia domova za pár eur. Slovenská aplikácia sa ti prispôsobuje na mieru

REFRESHER POČÍTAČOVÉ APLIKÁCIE SLOVENSKO
Uložiť Uložené

S LangBee sa učíš gramatiku, výslovnosť a precvičuješ si aj nové slovíčka. Používanie apky na 1 mesiac sa začína na cene 3 eurá.

Bez znalosti cudzieho jazyka sa dnes už takmer ani nepohneš. Len čo ovládaš aspoň základy, môžeš bez problémov cestovať, získavaš body ako perspektívny uchádzač o prácu a nelimitujú ťa jazykové bariéry. Učenie sa jazykov už dávno nie je o študovaní učebníc pre samoukov alebo o nekonečných hodinách v jazykovej škole, ktorá stojí nemalé peniaze. Slovenská aplikácia LangBee však úplne zmenila spôsob, akým sa môžeš jednoducho a efektívne učiť cudzie jazyky.

Vďaka umelej inteligencii sa učíš efektívne 

Webová aplikácia LangBee sa od iných odlišuje hlavne tým, že využíva umelú inteligenciu, vďaka čomu získavaš individuálny prístup. Ak robíš pri nejakých slovíčkach chyby, bude ti ich ponúkať na precvičovanie častejšie. Zároveň cvičenia v každom kurze nie sú preddefinované, ale dynamicky generované, takže ťa učenie sa nových slovíčok nezačne po čase nudiť

Aplikácia LangBee preskúša tvoju slovnú zásobu, výslovnosť aj gramatiku.
Aplikácia LangBee preskúša tvoju slovnú zásobu, výslovnosť aj gramatiku. Zdroj: LangBee/Refresher

Vyber si kurz, kde sa naučíš aj gramatiku, alebo si precvičuj slovnú zásobu

LangBee nemusíš inštalovať, aplikáciu si stačí otvoriť v prehliadači na počítači, mobile alebo tablete. Vyber si, či chceš absolvovať kurz, ktorý je dostupný v angličtine a nemčine v úrovniach od A1 po B2, alebo sa chceš učiť ľubovoľné slovíčka – táto možnosť je dostupná až pre 12 cudzích jazykov.

vyskúšaj langbee

Každý kurz obsahuje 10 – 12 balíkov slovíčok a fráz, ktoré sa postupne odomykajú. Po každom balíku nasleduje test. Ak ho urobíš, pokračuješ na ďalší balík. Naučíš sa približne 150 nových slovíčok, gramatiku aj výslovnosť. Aplikácia ťa zároveň motivuje dokončiť kurz, keďže máš mesiac na jeho splnenie. Po úspešnom absolvovaní získaš certifikát. Cena jedného kurzu je 5 €. Pri objednaní 12 kurzov získaš zľavu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa LangBee (@langbee_sk) 

Slovíčka sa môžeš učiť už od 3 € 

Pri LangBee sa nemôžeš vyhovárať na to, že by to bola drahá záležitosť, keďže precvičovanie slovíčok na mieru stojí iba 3 eurá na 1 mesiac. S touto aplikáciou nie si limitovaný časom, miestom ani vysokou cenou. Slovíčka sa učíš ľahko aj vďaka obrázkom, ktoré aplikácia priradí automaticky a využíva ich pri precvičovaní.

V aplikácii si vždy vypočuješ správnu výslovnosť slovíčka a následne ju LangBee dokonca overí pomocou mikrofónu. Tento modul si prispôsobuješ podľa seba; môžeš sem nahrať slovíčka, ktoré sa potrebuješ naučiť, alebo ich zadávaš manuálne. Napríklad pri pozeraní seriálu alebo čítaní knihy si značíš slová, ktorým nerozumieš a sú pre teba nové. V LangBee zároveň nájdeš hotové balíčky slovíčok z najpoužívanejších školských učebníc, čo ti tiež môže ušetriť drahocenný čas.

Aplikáciu LangBee môžeš pohodlne využívať aj na počítači.
Aplikáciu LangBee môžeš pohodlne využívať aj na počítači. Zdroj: Refresher/Jakub Ondejka

Aplikácia vznikla na Slovensku a pracovali na nej skúsení pedagógovia a lektori

Obsahovú stránku LangBee pripravovali skúsení lektori a pedagógovia a samotná aplikácia vychádza z jej predchodcu WocaBee, ktorý je využívaný pri učení cudzích jazykov v školách. „K vytvoreniu aplikácie LangBee ma inšpirovali stovky dopytov od spokojných používateľov aplikácie WocaBee, od rodičov, ktorí chceli zlepšiť vedomosti svojich detí, aj od mnohých známych, ktorí hľadali užitočnú pomôcku na zefektívnenie učenia sa jazyka,“ hovorí programátor Michal Ošvát, autor aplikácií WocaBee a LangBee.

Dostávaš pravidelné reporty, ktoré ťa motivujú učiť sa ďalej 

O svojom úspechu pravidelne dostávaš reporty, vďaka čomu nestrácaš motiváciu. Navyše sa môžeš zapojiť každý mesiac do rôznych súťaží, v ktorých máš šancu získať hodnotné ceny. LangBee sa hodí nielen študentom, aplikáciu využiješ aj vtedy, keď chodíš do práce a nemáš čas navštevovať jazykovú školu – učíš sa, keď ti to vyhovuje.

Prejsť na langbee
S aplikáciou LangBee sa učíš cudzie jazyky veľmi jednoducho.
S aplikáciou LangBee sa učíš cudzie jazyky veľmi jednoducho. Zdroj: Refresher
Využi zľavové kódy (platné iba do 30. 4. 2022) a uč sa cudzie jazyky výhodnejšie. 
Kód KURZ55 – 55 % zľava
na zakúpenie prvého kurzu angličtiny alebo nemčiny LangBee 
Kód SLOVICKA55 – 55 %
zľava na modul precvičovania slovíčok na prvý mesiac 
Domov
Zdieľať
Diskusia