Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu plateného partnerstva.
11. februára 2022, 10:30
Čas čítania 2:54
Richard Balog

Nový pár tenisiek je najlepší (nielen) valentínsky darček

Nový pár tenisiek je najlepší (nielen) valentínsky darček
Zdroj: Sneaker Politics
MÓDA FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

Ak máš po svojom boku človeka, ktorý miluje tenisky, nemáš nad čím rozmýšľať. Stačí len vybrať ideálny variant.

Deň všetkých zamilovaných je už 14. februára a ty ešte nevieš, čo daruješ svojej najbližšej osobe? V prípade, že miluje tenisky, pripravili sme 10 tipov na také, spomedzi ktorých si na svoje prídu muži a rovnako aj ženy. 

V ponuke online obchodu Footshop nájdeš každý deň množstvo zaujímavých noviniek od športových značiek ako Nike, Puma, Reebok, ale tiež high-endové modely z dielní značiek Kenzo, Rick Owens či Raf Simons. Toto je výber najzaujímavejších párov tenisiek, vďaka ktorým na Valentína urobíš radosť aj náročným sneakerheadom. 

Odporúčané
Reflexné Yeezy 700 aj zeleno-ružové Nike Air Force 1. Nakupuj teniskové novinky   Reflexné Yeezy 700 aj zeleno-ružové Nike Air Force 1. Nakupuj teniskové novinky 3. februára 2022, 10:30

Reebok Club C Double Geo W – 90 €

Na úvod sme vybrali tenisky určené na ženské nohy v podobe modelu Reebok Club C Double Geo vo svetlom farebnom vyhotovení s prívlastkom Alabaster. Návrhári značky v tomto prípade stavili na minimalizmus. Legendárnu siluetu upravili veľmi decentne a vkusne. Dominantná je hlavne hrubá podrážka a kovové ozdoby s logom Reebok, ktoré vložili priamo do šnurovania. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Blazer Low '77 Jumbo W – 94,95 €

Vedenie firmy Nike vynaložilo veľké úsilie na oživenie slávy modelového radu Blazer a podľa predaja išlo o správny krok. Dôkazom sú aj tieto bielo-čierne krásky v nízkom vyhotovení, ktoré si nás získali najmä vďaka výraznému prešívaniu v prednej časti. Pozitívne hodnotíme aj dlhý swoosh z oboch strán, ktorý vizuálne prechádza až mimo siluety tenisiek.

V ponuke online obchodu Footshop nájdeš model Nike Blazer Low '77 Jumbo v ženských veľkostiach a limitovanom množstve. Nad ich kúpou preto dlho nerozmýšľaj. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Puma Wild Rider WTR – 109,95 €

Návrhári v službách značky Puma dlhodobo pracujú na vylepšovaní starých modelov, aby oslovili novú generáciu milovníkov tenisiek, a inak to nebolo ani v tomto prípade. Silueta Wild Rider je nový variant modelu Fast Rider, ktorý bol obľúbený v 80. rokoch. Sivo-čierne vyhotovenie WTR so svetlými akcentmi je ideálnou voľbou pre mužov, ktorí sú radi nenápadní, ale potrpia si na vzhľad.

Footshop
Zdroj: Footshop

Puma Wild Rider NJR – 112,95 €

Puma získala pod svoje krídla v posledných rokov množstvo známych tvárí vrátane futbalistu Neymara jr., ktorý pred niekoľkými dňami predstavil vlastnú úpravu modelu Wild Rider. Ofenzívna hviezda klubu Paris Saint-Germain stavila na jednoduchú farebnú schému a výsledok nás príjemne prekvapil. K dispozícii je aj čierny variant s výraznými žltými detailmi. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Converse Run Star Hike Platform Hi W – 114,95 €

Ktorá žena nemiluje tenisky Converse? V ponuke online obchodu Footshop nájdeš desiatky rôznych vyhotovení. My sme tentoraz zvolili model Run Star Hike Platform zahalený do recyklovaných materiálov a svetlohnedej farby. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Shadowturf – 130 €

Z portfólia značky Adidas Originals sme vybrali neopozeraný model s názvom Shadowturf. Ide o tenisky ako stvorené pre mužov, ktorí vyhľadávajú dobrodružstvo a príroda je ich druhý domov. Športové línie a podrážka s technológiou adiPrene+ robia z týchto sivo-bielych krások ideálneho spoločníka na dlhých cestách. Cena 130 eur je priamoúmerná kvalite použitých materiálov a spracovaniu. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Max Furyosa W – 157,95 €

Dizajnérsky tím spoločnosti Nike neustále pracuje na nových siluetách, ktoré sa možno neskôr stanú legendou. Ženský model Air Max Furyosa má veľký potenciál, a to vďaka originálnemu vzhľadu a maximálnemu komfortu, ktorý ponúka. Spomedzi nových vyhotovení si nás najviac získal tento červeno-čierny variant zahalený do kombinácie syntetických tkanín a kože. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Kenzo Slip-On Sneakers – 182,95 €

Obchodný tím online obchodu Footshop tvrdo pracoval na tom, aby na územie našich krajín priniesol luxusnú módu, vďaka čomu môžeš nakupovať produkty od značky Kenzo z pohodlia svojej domácnosti.

Odporúčané
Vyber si nové tenisky na jar. Toto sú TOP siluety s cenou do 100 eur s logom Asics, Puma, Adidas či New Balance    Vyber si nové tenisky na jar. Toto sú TOP siluety s cenou do 100 eur s logom Asics, Puma, Adidas či New Balance 10. apríla 2024, 14:30

V dnešnom výbere najzaujímavejších párov tenisiek nájdeš dvojicu modelov, ktoré sú ako stvorené na jarné obdobie a ľahko ich skombinuješ s čímkoľvek zo svojho šatníka. Pohodlný slip-on variant s grafickým motívom tigra je dostupný aj v čiernom a modrom vyhotovení. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Hoka One One® Bondi X – 220 €

Produkty francúzskej značky Hoke One One® sú v prvom rade určené na šport, avšak veľmi ľahko ich skombinuješ aj v rámci každodenných outfitov. 

Dôkazom je model Bondi X, ktorý inžinieri a dizajnéri vyzbrojili poriadne hrubou podrážkou a látkovým zvrškom vo sviežich farebných tónoch. Vďaka online obchodu Footshop môžeš mať svoj pár doma v priebehu niekoľkých dní od objednania. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Kenzo Low-Top Sneakers W – 299,95 €

Posledný model v dnešnom výbere je určený pre náročnú klientelu. Ide o nadčasové tenisky značky Kenzo. Jednoduchá farebná schéma vytvorila skvelý kontrast so svetlozelenou gumenou podrážkou a detailmi v okolí šnurovania. Vrchná časť tenisiek je zahalená do kombinácie kože a semišu, vďaka čomu obuv ochráni tvoje chodidlá aj v nepriaznivom počasí. 

V ponuke sú v ženských veľkostiach 36 – 40 a počet kusov na sklade je limitovaný. 

Footshop
Zdroj: Footshop
Predplať si REFRESHER+ a vďaka dostupným benefitom získaj zľavu 15 % na nákup v online obchode Footshop.
Domov
Zdieľať
Diskusia