Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu plateného partnerstva.
3. februára 2022, 10:30
Čas čítania 4:09
Richard Balog

Reflexné Yeezy 700 aj zeleno-ružové Nike Air Force 1. Nakupuj teniskové novinky

Reflexné Yeezy 700 aj zeleno-ružové Nike Air Force 1. Nakupuj teniskové novinky
Zdroj: Packer Shoes
MÓDA FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

V ponuke online obchodu Footshop sme našli 11 párov tenisiek, ktoré skvelo doplnia každú zbierku bez ohľadu na pohlavie majiteľa.

Časy, keď vychádzali zaujímavé modely tenisiek len niekoľkokrát v priebehu roka, sú dnes minulosťou. Návrhárske tímy v štruktúrach značiek ako Adidas, Nike, Reebok či Vans neustále pracujú na nových siluetách, spoluprácach či farebných vyhotoveniach. 

Každý týždeň je predstavených množstvo noviniek, spomedzi ktorých sú jednotlivé páry vypredané za niekoľko hodín. Vďaka obchodnému oddeleniu online obchodu Footshop sa množstvo exkluzívnych modelov dostane aj do našich končín. Tentoraz sme vybrali 11 najlepších tenisiek, ktoré sa dostali do predaja počas posledných dní a skvelo doplnia každú zbierku, a to bez ohľadu na pohlavie. 

Odporúčané
Obleč sa do najkrajších farebných tónov prírody alebo definuj eleganciu a luxus po svojom. Vyskúšaj súčasné streetwearové trendy Obleč sa do najkrajších farebných tónov prírody alebo definuj eleganciu a luxus po svojom. Vyskúšaj súčasné streetwearové trendy 27. januára 2022, 10:30

Nike Blazer Low '77 Jumbo W – 94,95 €

Prvý pár v dnešnom výbere je určený výhradne pre ženy a v online obchode Footshop je dostupný vo veľkostiach 36 až 41 v obmedzenom počte. Návrhári v tomto prípade upravili známu siluetu Blazer Low, ktorú vyzbrojili hrubou podrážkou z gumy a logo Nike zámerne zväčšili a posunuli až mimo tenisiek.

Musíme uznať, že celý tím odviedol skvelú prácu a finálny výsledok vyzerá viac než dobre. Vďaka neopozeranému vzhľadu a pomerne nízkej cenovke ide o vyhľadávanú záležitosť, ktorá sa predáva rýchlosťou svetla. Nad kúpou príliš dlho nerozmýšľaj. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Blazer Mid '77 Jumbo W – 109,95 €

Minimálne rovnako dobre vyzerá aj stredný variant modelu Blazer, tentoraz vo svetloružovom vyhotovení z látky a kože. Návrhári týmto krokom ešte viac zvýraznili vintage siluetu, ktorú ľahko skombinuješ s úzkymi aj širokými rifľami alebo so šatami počas leta. Ak hľadáš jednoduché, ale zaujímavé tenisky, ide o správnu voľbu. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Dunk High UP W – 119,95 €

Pri teniskách určených pre ženy ešte chvíľu zostaneme, a to vďaka týmto Nike Dunk High UP, ktoré návrhári zahalili do žlto-bielej farebnej kombinácie a hladkej kože. Klasické logo značky z oboch strán tentoraz dostalo spoločnosť v podobe vyšívaného swooshu a výsledný vzhľad stojí za tvoju pozornosť. 

Odporúčané
Vyber si nové tenisky na jar. Toto sú TOP siluety s cenou do 100 eur s logom Asics, Puma, Adidas či New Balance    Vyber si nové tenisky na jar. Toto sú TOP siluety s cenou do 100 eur s logom Asics, Puma, Adidas či New Balance 10. apríla 2024, 14:30

Z nášho pohľadu ide o atraktívny pár, s ktorým sa rozhodne nestratíš v dave a je ako stvorený na jarné obdobie. Spomínali sme, že z dnešného výberu by sme mali problém vybrať si len jeden pár tenisiek – a toto je dôvod. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 '07 LX – 129,95 €

Produkty od značky Nike majú v dnešnom výbere najpočetnejšie, až päťnásobné zastúpenie, a to z veľmi jednoduchého dôvodu – sú krásne. 

Čerstvá novinka v podobe modelu Air Force 1 '07 LX s prívlastkom Toasty je toho dôkazom. Vedenie spoločnosti stavilo na zeleno-ružovú farebnú kombináciu s hnedými detailmi a išlo o správnu voľbu, ktorá si získala naše srdcia. Vnútro tenisiek je vystlané mäkkou látkou, vďaka ktorej budú tvoje nohy v teple aj pri teplotách nižších ako 10 stupňov Celzia. Dostupné sú v mužských veľkostiach. 

V prípade, že preferuješ minimalistické farebné schémy, dostupný je aj čierno-biely variant s nižšou cenovkou. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 '07 W – 137,95 €

Prvú polovicu výberu uzatvárajú tieto svetloružové Nike Air Force 1 '07 s kontrastným strieborným swooshom z vonkajšej aj vnútornej strany. Jednu z najvyhľadávanejších siluet v posledných sezónach dizajnéri v tomto prípade doplnili aj o umelú kožušinu pozdĺž celého jazyka a zamatový detail loga na päte. 

Deň všetkých zamilovaných je o menej ako dva týždne a v prípade, že plánuješ svoju partnerku potešiť, ďalej hľadať nemusíš. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Shadowturf – 140 €

Dnešný výber síce ovládli modely z dielní amerického športového gigantu Nike, avšak zahanbiť sa v úvode roka 2022 nenechali ani dizajnéri v službách značky Adidas. 

Odporúčané
TOP 8 párov tenisiek, na ktorých môžeš v apríli zarobiť. V predaji budú cool modely Nike, Asics aj New Balance  TOP 8 párov tenisiek, na ktorých môžeš v apríli zarobiť. V predaji budú cool modely Nike, Asics aj New Balance 3. apríla 2024, 17:30

Z portfólia sme vybrali trojicu produktov s ikonickými tromi prúžkami, ktorých kúpou neurobíš krok vedľa. Model Adidas Originals Shadowturf je ako stvorený pre mužov, ktorí vyhľadávajú dobrodružstvo a príroda je ich druhý domov. Športové línie a podrážka s technológiou adiPrene+ robia z týchto tenisiek ideálneho partnera na cestách.  

K dispozícii je aj o 10 eur lacnejší sivý variant zo semišu. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Adidas Originals ZX 5K Boost Lerna – 160 €

Spojenie maximálneho komfortu s neopozeraným športovým štýlom. Inžinieri a dizajnéri v službách nemeckej spoločnosti modelom ZX 5K Boost Lerna trafili klinec po hlavičke. 

Príbeh radu ZX patrí medzi najznámejšie v histórii Adidasu. Už od svojho vzniku inovatívne búra mantinely a inovuje. Tentoraz prináša tenisky, ktoré nezačínajú od seba, ale inšpiráciu čerpajú z iných modelov.

Vychádzajú z tenisiek ZX 5K, jedného z najprogresívnejších produktov celého radu, a odtiaľ idú raketovou rýchlosťou vpred. Výsledkom je neprehliadnuteľná konštrukcia s tromi reflexnými prúžkami, dokonalým tlmením a funkčnými detailmi.

Footshop
Zdroj: Footshop

Hoka One One® Bondi X – 214,95 €

Značka Hoke One One® existuje len od roku 2009, avšak už patrí medzi popredných hráčov na trhu so športovým vybavením. Známa je najmä vďaka komfortným modelom tenisiek, ktoré sú určené na behanie, ale zároveň ich ľahko skombinuješ v rámci každodenných outfitov s rifľami aj nohavicami. 

Odporúčané
Retro tenisky Adidas zažívajú zlaté časy. Toto je TOP 10 aktuálne najviac trendy modelov, ktoré kúpiš aj za 80 eur Retro tenisky Adidas zažívajú zlaté časy. Toto je TOP 10 aktuálne najviac trendy modelov, ktoré kúpiš aj za 80 eur 29. marca 2024, 15:30

My sme vybrali model s názvom Bondi X s poriadne hrubou podrážkou v látkovom vyhotovení, ktorý dizajnérsky tím značky zahalil do minimalistickej čierno-bielej farebnej schémy. 

Vďaka online obchodu Footshop môžeš mať svoj pár doma v priebehu niekoľkých dní od objednania. 

Footshop
Zdroj: Footshop

New Balance 990 v5 – 219,95 €

Tenisky, ktoré nosil Steve Jobs na začiatku milénia a v súčasnosti ich nájdeš v zbierke modeliek či raperov. Model New Balance 990 v5 je synonymom pohodlných topánok, v ktorých zvládneš celý deň v práci, respektíve v škole aj prechádzku cez celý New York. 

Tento sivý variant je zahalený do kombinácie hladkej kože a pevných tkanín, zatiaľ čo pohodlie zabezpečuje medzipodrážka s technológiou ENCAP®. Rozumieme, že 220 eur za jeden pár tenisiek nie je málo, ale v tomto prípade kúpu neoľutuješ. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Adidas Yeezy 700 MNVN „Resin“ – 220 €

Spoločnosť Adidas zarobila vďaka spolupráci s Yem (Kanyem Westom) desiatky miliónov eur, a preto má interpret pri tvorbe tenisiek dlhodobo voľnú ruku. Model Yeezy 700 je z nášho pohľadu jeden z najlepších pod krídlami nemeckej značky a reflexné stvárnenie MNVN vo farebnom vyhotovení „Resin“ je dôkaz. 

Kombinácia výrazného žltého podkladu s čiernymi panelmi a podrážkou, ktorú West doplnil o reflexnú číslovku 700, si nás získala. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Y-3 Kaiwa – 350 € 

Ak patríš medzi našich pravidelných čitateľov, určite dobre vieš, že tenisky Y-3 Kaiwa obdivujeme od ich predstavenia v roku 2018. Dielo japonského návrhára Yohjiho Yamamota sa stále teší popularite a vedenie spoločnosti stavilo na kožený kúsok v čierno-bielej farbe aj v úvode tohto roka. 

Odporúčané
TOP 10 limitovaných Jordanov, ktorých hodnota neustále rastie. Poradíme ti, ako si ich kúpiť TOP 10 limitovaných Jordanov, ktorých hodnota neustále rastie. Poradíme ti, ako si ich kúpiť 13. marca 2024, 15:30

Ide o tenisky v minimalistickom dizajne s futuristickými líniami, ktoré sú inšpirované koreňmi športového štýlu. Majú kožený zvršok a nesú sa na pohodlnom ľahkom tlmení vďaka medzipodrážke s technológiou EVA. 

V ponuke je aj tmavozelený a svetlý „off white“ variant. Oba sú navyše v zľave. 

Footshop
Zdroj: Footshop
Predplať si REFRESHER+ a vďaka dostupným benefitom získaj zľavu 15 % na nákup v online obchode Footshop.
Domov
Zdieľať
Diskusia