Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Futurino.
27. januára 2022, 16:00
Čas čítania 1:39
Sponzorovaný obsah

Na čo si dať pozor, keď si chcete vyskúšať online automaty

Na čo si dať pozor, keď si chcete vyskúšať online automaty
Zdroj: Shutterstock
REFRESHER PENIAZE
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Výherné automaty vedia byť zábava a nenáročný relax.

Pokiaľ by ste si nejaký chceli vyskúšať, najjednoduchšie to bude online. Stačí niekoľko kliknutí a môžete začať hrať, pričom sa ani nemusíte vzdialiť zo svojej izby. Pred tým, než sa pustíte do hrania, by ste si mali prečítať tri tipy, ktoré vám pomôžu lepšie sa vo svete internetovej zábavy zorientovať. 

Hrajte iba v online kasínach s licenciou

Než si vyberiete niektorý výherný automat online, je tu ešte jeden zásadný krok. Hrajte len v takých internetových kasínach, ktoré získali licenciu pre slovenský trh na základe novelizovaného zákona o hazardných hrách. Iba tak môžete mať absolútnu istotu, že hry sú férovo nastavené a vaše prípadné výhry vám budú vyplatené. 

Na to, aby ste si mohli zahrať, nemusíte, samozrejme, hodiny študovať zložité zákony. Licenciu od slovenského regulátora získalo doposiaľ len niekoľko subjektov, ktorých názvy si určite hravo zapamätáte. Ba čo viac, môžete hrať vo všetkých naraz. O to viac online automatov sa vám takto podarí si vyskúšať. 

Buďte vo výhode vďaka bonusom zadarmo za registráciu

Zábava vo väčšom počte online kasín naraz neprináša iba prístup k viacerým hrám. Získavate takto možnosť vyzdvihnúť si aj viacero bonusov bez vkladu. Tie vám zadarmo prinesú peniaze do hry, čo príde vhod práve na začiatku, keď si chcete hru takpovediac ohmatať. 

Odporúčané
Rus rozdáva ľuďom na ulici státisíce dolárov. Aký motív má záhadný Mr. Thank You a sú bankovky pravé?       Rus rozdáva ľuďom na ulici státisíce dolárov. Aký motív má záhadný Mr. Thank You a sú bankovky pravé? 27. marca 2024, 9:30

Stačí si len u prevádzkovateľa online hry založiť hráčsky účet. To je niečo, čo zvládnete jednak za niekoľko málo minút, ale aj z pohodlia svojho domova. Svojou registráciou sa k ničomu nezaväzujete. Ak bonusové peniaze či free spiny miniete alebo vás ponúkané hry nezaujmú, nič vám nebráni online kasíno kedykoľvek opustiť. 

Vyberte si automaty s tou najväčšou výhernosťou

Konečne sa dostávame ku hre ako takej. Automaty vás môžu upútať svojím spracovaním i vzhľadom, koniec koncov, niektoré sú inšpirované napríklad slávnymi filmami zo samotného Hollywoodu. V prípade, že chcete mať čo najväčšiu šancu na výhru, mali by ste si vybrať automaty s tou najvyššou hodnotou návratnosti (výhernosti). Tá sa ukrýva pod skratkou RTP (Return-To-Player = vrátené hráčovi) a býva udávaná v percentách. Tie najlepšie online automaty dosahujú návratnosť až 98 %. 

Percentuálna návratnosť hracieho automatu je dlhodobý údaj, ku ktorému sa však dopracujete až pri dlhšom hraní. RTP však je i tak dobrým nástrojom pri výbere automatu. Hodnotu výhernosti si môžete kedykoľvek skontrolovať v hernom pláne vybraného online kasína. Samozrejme, nemusíte sa orientovať len podľa návratnosti. Hranie by vás malo predovšetkým dobre zabávať. Vyberte si preto taký automat, ktorý vás opantá a bude pre vás tým pravým nenáročným relaxom.

18+ | Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát.
Domov
Zdieľať
Diskusia