Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. januára 2022, 9:18
Čas čítania 0:59
Viktor Kniš

Rihanna odhaľuje modely z valentínskej kolekcie Savage X Fenty

Rihanna odhaľuje modely z valentínskej kolekcie Savage X Fenty
Zdroj: Getty Images/Jonathan Brady – Pool
OSOBNOSTI RIHANNA
Uložiť Uložené

Slávna speváčka pokračuje v rozvoji svojej značky spodnej bielizne a doplnkov. Už tradične pripomína blížiaci sa sviatok všetkých zaľúbencov.

Rihanna sa už tradične pripomína novou kolekciou spodnej bielizne, ktorú jej značka Savage X Fenty pustí do predaja pri príležitosti blížiaceho sa Valentína. Každoročne v tomto období pripravuje kolekciu, ktorá je aj na pomery jej značky odvážnejšia a farebne výraznejšia. Aj tentoraz speváčka zvolila osvedčenú taktiku a modely z novej kolekcie predvádza na sebe. Na Instagrame teda majú podľa očakávaní veľký úspech.

Na oficiálnej stránke už zverejnila aj kompletný lookbook, v rámci ktorého pokračuje v šírení myšlienky, že spodná bielizeň značky Savage X Fenty bude vždy dostupná pre ženy všetkých tvarov a veľkostí. Rihanna dlhodobo razí myšlienku, aby sa ženy cítili v jej oblečení komfortne a sebavedome. 

Svetová popová hviezda si pripísala ďalší dôležitý míľnik v kariére, keďže bude tento rok otvárať niekoľko kamenných predajní. Zákazníci tak už nebudú musieť nakupovať len na internete. Do obchodov v Las Vegas, Los Angeles a na ďalších strategických miestach budú môcť prísť aj osobne. Prvé pobočky chce otvoriť ešte v prvej polovici roka 2022. 

Odporúčané
Súboj outfitov: Jennifer Lopez alebo Rihanna? Vyber, ktorá popdiva predviedla na týždni módy lepší look  Súboj outfitov: Jennifer Lopez alebo Rihanna? Vyber, ktorá popdiva predviedla na týždni módy lepší look 23. januára 2024, 12:17

Fanúšikovia sa aj naďalej v komentároch právom pýtajú, kde je album. Rihanna ho sľubuje už tretí rok – najprv ho odkladala z dôvodu pracovných povinností, neskôr pravdepodobne aj preto, že sa chcela venovať svojmu súkromiu, keďže už niekoľko mesiacov je známy jej vzťah s raperom ASAP Rockym. Zatiaľ sa vyhýba otázke, kedy by album R9 mohol reálne uzrieť svetlo sveta. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa badgalriri (@badgalriri)

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty)

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty)

Domov
Zdieľať
Diskusia