Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Samsung.
24. januára 2022, 18:00
Čas čítania 2:27
Sponzorovaný obsah

The Freestyle premení tvoju obývačku na kinosálu. Novinka od Samsungu je multifunkčná a vziať si ju môžeš kamkoľvek

The Freestyle premení tvoju obývačku na kinosálu. Novinka od Samsungu je multifunkčná a vziať si ju môžeš kamkoľvek
Zdroj: Samsung
TECH SAMSUNG
Uložiť Uložené

S touto novinkou od Samsungu sa budeš cítiť ako v kinosále kdekoľvek. Zaistí kvalitný obraz, zvuk a funguje ako náladové osvetlenie.

Samsung prichádza na trh s ďalšou novinkou, ktorá poteší všetkých milovníkov technologických vychytávok. Predstavuje The Freestyle, multifunkčný projektor, ktorý zvládne premietať obsah z rôznych zariadení, prehrávať hudbu aj navodiť atmosféru náladovým osvetlením. Váži iba 830 gramov, takže si ho môžeš vziať v podstate kamkoľvek.

Kúp projektor

„The Freestyle je unikátny projektor skonštruovaný s ohľadom na maximálnu všestrannosť a flexibilitu, aby vychádzal v ústrety meniacemu sa životnému štýlu,“ hovorí Simon Sung, výkonný viceprezident a vedúci obchodného a marketingového tímu spoločnosti Samsung. Vďaka svojej multifunkčnosti je The Freestyle zdrojom zábavy kdekoľvek a s ohľadom na momentálne priania používateľov. Používanie The Freestyle si užijú predovšetkým mileniáli a príslušníci generácie Z.

Skvelý obraz kdekoľvek

Vďaka šikovnému konštrukčnému riešeniu je možné zariadenie otáčať o 180 stupňov. To znamená, že si obraz premietneš nielen na stenu, ale aj na strop, podlahu alebo na stôl. Môžeš napríklad premietať na stôl obsah z mobilu a pritom pracovať na počítači, takže The Freestyle oceníš nielen vo voľnom čase, ale aj pri práci. Premietacie plátno nepotrebuješ.

samsung
Zdroj: Samsung

Funkcia plne automatického vyrovnávania a korekcie lichobežníkového skreslenia zaistí, že obraz sa bez problémov prispôsobí akémukoľvek povrchu aj uhlu, takže bude vždy úplne proporcionálny. Skosený obraz projektor upraví a zobrazí ti ho ako pravidelný obdĺžnik. To platí aj v prípade, že máš projektor položený na nerovnom povrchu. Či si chceš pomocou projektora pustiť film, alebo premietnuť fotky z dovolenky, vďaka funkcii automatického zaostrovania budeš mať vždy ostrý obraz až do veľkosti 100 palcov.

Nepokazí žiadnu zábavu

Najväčším plusom The Freestyle je jeho všestrannosť. Keď práve nechceš premietať, môžeš ho využiť na prehrávanie hudby. Zariadenie je vybavené dvojitým pasívnym akustickým reproduktorom, ktorý dokáže zdôrazniť basy. Zvuk prúdi okolo projektora vo všetkých smeroch, takže budeš mať aj doma na gauči pocit, ako by si práve sedel v kinosále.

Zážitok z prehrávania hudby umocní možnosť synchronizovať zvuk s vizuálnymi efektmi, ktoré je možné premietať kamkoľvek v miestnosti alebo aj vonku. Pokiaľ práve nestreamuješ žiadny obsah, poslúži ti The Freestyle ako zdroj náladového osvetlenia a vytvorí úplne kdekoľvek neopakovateľnú atmosféru. Stačí na objektív nasadiť priesvitnú krytku.

samsung
Zdroj: Samsung

Nabíjanie aj bez elektriny

The Freestyle sa dá, samozrejme, nabiť pripojením do klasickej elektrickej zásuvky. Okrem toho je možné napájanie aj externými batériami, ktoré podporujú štandard USB-PD s výkonom 50 W/20 V alebo vyšším. To umožňuje projektor používať aj na miestach, kde nie je k dispozícii elektrické pripojenie. Vďaka tomu si ho môžeš vziať na výlet alebo dovolenku a nemusíš sa báť, že sa ti vybije batéria.

Zároveň ide o prvý prenosný projektor, ktorý sa dá napájať z bežnej žiarovkovej objímky E26 aj bez dodatočnej elektrickej inštalácie. Znamená to, že projektor naskrutkuješ miesto žiarovky, rovnako ako by si ho pripojil do klasickej zásuvky. Na Slovensku však zatiaľ nie je táto možnosť k dispozícii, ako prvá bude fungovať v USA.

Kompatibilný s telefónom aj televíziou

Projektor disponuje funkciou hlasového ovládania, takže ho môžeš ovládať aj bez dotyku pomocou hlasového asistenta. Rovnako ako inteligentné televízie od Samsungu má The Freestyle vstavané streamovacie služby. Po spárovaní projektora so šikovnou televíziou Samsung zo série Q70 alebo vyššej je možné pomocou projektora prehrávať TV vysielanie, zatiaľ čo je televízor vypnutý. The Freestyle má certifikáciu svetových partnerov poskytujúcich priamy prenos mediálneho obsahu, takže ponúka divákovi maximálne kvalitný zážitok.

Dá sa prepojiť aj s telefónom, takže môžeš pomocou neho premietať fotky alebo videá priateľom vo skvelom rozlíšení. V kombinácii s kvalitnými snímkami a videami, ktoré urobíš napríklad na novom Galaxy S21 FE 5G, to bude jedinečný zážitok.

samsung
Zdroj: Samsung

Predobjednávky projektora Samsung spúšťa 20. januára 2022. Odporúčaná maloobchodná cena je 999 €. Pokiaľ si The Freestyle predobjednáš na Samsung.sk alebo u vybraných predajcov do 13. februára (alebo do vypredania zásob), dostaneš k nemu navyše outdoorové puzdro a garanciu vrátenia peňazí na 90 dní.

Chcem The Freestyle
Domov
Zdieľať
Diskusia