Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti ECCO
31. decembra 2021, 10:00
Čas čítania 2:26
Sponzorovaný obsah

Influencerky Ivanka a Janka predviedli svoje zimné outfity, ktorým vládla pohodlná obuv. Ako sa ti páčia?

MÓDA STREETSTYLOVÁ MÓDA
Uložiť Uložené

Dievčatá prezradili, aké sú ich obľúbené zimné trendy, ale aj to, podľa čoho si volia zimnú obuv.

Chodíš si po módnu inšpiráciu na Instagram? Niekedy tu objavíš užitočné triky, zaujímavé kúsky aj nápady na rôzne outfity. Nájdu sa aj príspevky, ktoré ti dokážu razom dodať odvahu a zrazu si obliekaš tie šaty, ktoré tak dlho visia v skrini, a kombinuješ to, čo kedysi neprichádzalo do úvahy.

Inšpiráciu môžeš nájsť aj v zimných outfitoch, ktoré k svojim topánkam od ECCO zladili Ivanka Antal (Petrušová) @sweetladylollipop a Janka Slačková @jankasla. Dievčat sme sa opýtali, na čo dávajú dôraz pri výbere zimnej obuvi, ale aj to, ktoré zimné trendy sú ich obľúbené. 

V zimnej kolekcii ECCO nájdeš modely, ktoré ľahko zladíš k rôznym outfitom. Na prechádzku do prírody, stretnutie v práci či len tak do mesta. Pri akejkoľvek príležitosti sa postarajú o to, aby si bol v teple, a aj po hodinách chodenia zaistia rovnaké pohodlie, ako keď si si ich ráno obul.

zimná kolekcia ecco
ecco
Zdroj: ECCO

Ivanka stavia v zime na pohodlie 

Dámy zvolili na chladnejšie zimné dni pohodlnú obuv, ku ktorej každá zladila svoj outfit. Ivanka nám prezradila, že si zimnú obuv vyberá v prvom rade podľa toho, či je pohodlná a praktická. „Dávnejšie, keď som bola mladšia, to bolo inak, vtedy mi išlo skôr o dizajn, no čím je človek starší, tým viac vie, čo všetko to obnáša.“ Preto teraz stavia viac na pohodlie. Najradšej si kupuje koženú zimnú obuv, lebo podľa jej slov viac vydrží a prispôsobuje sa nohe. 

Ivanka Antal (Petrušová) známa ako @sweetladylollipop.
Ivanka Antal (Petrušová) známa ako @sweetladylollipop. Zdroj: Refresher/Jakub Ondejka

Módne trendy neobchádzajú ani zimnú obuv. V uliciach vídame robustnejšie kožené topánky, rôzne farebné odtiene aj športovejšie modely. Ktorý z trendov sa páči Ivanke? „Farby a mohutné podrážky,“ odpovedá. V jej outfite preto nájdeme model ECCO CHUNKY SNEAKER W od ECCO v hnedej farbe, ktorý spĺňa požiadavky na pohodlie a teplo, no zároveň svojou mohutnou podrážkou vyzdvihne rôzne outfity. 

Vrstvenie je jej obľúbený zimný trend

Ivanka prezradila, že sa jej najviac na zimnej móde páči vrstvenie. Práve v tomto štýle sa niesol aj jej outfit. „V zime to vôbec nevadí, ak človek vyzerá ako medvedík, je to práve vítané.“ Zároveň dodáva, že tento postoj takisto prišiel s vekom. Kedysi nosila krátke bundy, holé členky a teraz má na sebe čo najviac vrstiev, aby bola v teple. Môžeš vidieť, že sa však nebojí farieb a svoj outfit, ktorý sa niesol pri základných prvkoch v zemitých odtieňoch, doplnila výraznými pančuchami a hrubšou farebnou dlhou košeľou. 

Ivanka Antal (Petrušová) známa ako @sweetladylollipop.
Ivanka Antal (Petrušová) známa ako @sweetladylollipop. Zdroj: Refresher/Jakub Ondejka

Janka v tomto období radšej volí pohodlnú obuv 

Janka hovorí, že pri výbere zimnej obuvi radšej uprednostní pohodlie než dizajn. „Musí to byť v prvom rade teplá a funkčná obuv, keď sa podarí, že je ešte aj pekná, tak o to lepšie,“ hovorí. Čo sa týka aktuálnych trendov v rámci zimnej obuvi, prezradila, že sa jej páči, ak je pri topánkach, ale aj oblečení zakomponovaná umelá kožušinka. „Jednak je teplá a ešte to aj dobre vyzerá.“ Pochválila pritom obuv, ktorú mala Ivanka, a spomenula, že sa jej oba farebné varianty páčia.

Janka Slačková známa z Instagramu ako @jankasla.
Janka Slačková známa z Instagramu ako @jankasla. Zdroj: Refresher/Jakub Ondejka

 

Jankin outfit je v porovnaní s Ivankou viac minimalistický a zvolila hlavne bielu a krémovú farbu. K béžovým ECCO TREDTRAY W od ECCO zladila biele nohavice, béžový sveter a ako vrchnú vrstvu zvolila kabátik z umelej kožušinky. 

Jej obľúbený módny trend rovnako ako u Ivanky je vrstvenie. Hovorí, že hoci sa svoje outfity snaží prispôsobovať počasiu, nie vždy sa jej to podarí, a až keď vyjde von, zistí, že počasie úplne neodhadla. 

Janka Slačková známa z Instagramu ako @jankasla.
Janka Slačková známa z Instagramu ako @jankasla. Zdroj: Refresher/Jakub Ondejka

S topánkami ECCO staviaš na pohodlie 

Nové modely topánok ECCO ulahodia všetkým, ktorí rovnako ako dievčatá volia pri výbere obuvi v prvom rade pohodlie. To, že sú topánky teplé aj funkčné, im neuberá na dizajne. Môžeš si tu vyberať z rôznorodých štýlov – či už máš radšej robustnejšie siluety, výrazné podrážky, športovejší, alebo elegantnejší charakter. Prezri si zimnú kolekciu a nájdi si svojho favorita. 

nakupovať
Domov
Zdieľať
Diskusia