Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. decembra 2021, 11:30
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

So svojou orientáciou som vyrovnaný, iným však môže hejt ublížiť (FERO JOKE REAGUJE NA HEJTY)

REFRESHER FERO JOKE
Uložiť Uložené

Fero Joke prišiel do Refresheru prečítať nenávistné komentáre na svoju osobu a ty si teraz pozri, ako na ne zareagoval.

Najnovším hosťom v Interhejtoch je Fero Joke. Komik, ktorý sa preslávil paródiami na aktuálne spoločenské dianie, má na Instagrame už skoro 350-tisíc sledovateľov a nájdu sa medzi nimi aj ľudia, ktorí mu píšu negatívne komentáre. My sme niekoľko z nich vybrali a dali známemu komikovi možnosť, aby sa k nim vyjadril. Vo videu sa dozvieš, ako vníma kritiku na svoj štýl humoru, výslovnosť českých slov, ale aj svoju orientáciu. 

Fero Joke si myslí, že ak je niekto schopný napísať druhému človeku v komentároch na sociálnej sieti, že sa mu z neho chce „grcať“, tak má problém sám so sebou. Najjednoduchšie by podľa neho bolo, keby každý sledoval len to, čo ho baví. Dodáva, že jeho jediným cieľom je ľudí zabaviť a nič iné ho nezaujíma. 

„Skúste v sebe nájsť trochu lásky. Každý máme cit niekoho alebo niečo ľúbiť a netreba si svoje komplexy riešiť na internete,“ odkázal na záver Fero Joke Slovákom.  

Domov
Zdieľať
Diskusia