Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2021, 15:35
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Elden Ring bude mať príbeh od tvorcu Game of Thrones a atmosféru Pána prsteňov. Táto hra už vyzerať lepšie jednoducho nemôže

Elden Ring bude mať príbeh od tvorcu Game of Thrones a atmosféru Pána prsteňov. Táto hra už vyzerať lepšie jednoducho nemôže
Zdroj: Bandai Namco/From Software
TECH ELDEN RING
Uložiť Uložené

Elden Ring má našliapnuté na najlepšiu hru roka 2022. Najnovší trailer ťa v tom len utvrdí. Cítime z neho aj atmosféru Pána prsteňov.

Herný režisér Hidetaka Miyazaki a jeho talentované štúdio From Software sa spojili s Georgeom R. R. Martinom, tvorcom knižnej série Pieseň ľadu a ohňa (Game of Thrones), a vytvorili spolu tento úžasne vyzerajúci fantasy svet. Príbehový trailer nám vysvetľuje, čo sa v ňom stalo, kto bol s kým vo vojne a aká bude úloha každého hráča. 

Odporúčané
Tvorcovia Doomu pred vydaním nespali a pracovali 30 hodín nonstop. Pri jeho vydaní padali servery a lámali sa rekordy v predaji Tvorcovia Doomu pred vydaním nespali a pracovali 30 hodín nonstop. Pri jeho vydaní padali servery a lámali sa rekordy v predaji 2. decembra 2021, 12:30

V traileri sa môžeš pokochať zábermi na obrovský fantasy svet plný príšer, obrov, ľudí, ale aj drakov, vlkolaka či záhadných, nebezpečných bytostí, aké si ešte nikdy nevidel. Akčné, náročné hry od tohto štúdia nemajú až také prepracované príbehy s množstvom dialógov a príbehových videí. Elden Ring však bude iné.

Samozrejme, najviac nás láka samotná hrateľnosť. Ak si však videl jeden z predošlých trailerov, dobre vieš, že tá vyzerá ešte lepšie.

Elden Ring má podľa mnohých našliapnuté na titul najlepšia hra roka 2022. Očakávané RPG vyjde na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a PC. A my zatiaľ nepoznáme jediný dôvod, prečo tomu neveriť. Do sveta The Lands Between sa naplno ponoríme už 25. februára. 

Domov
Zdieľať
Diskusia