Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. decembra 2021, 22:16
Čas čítania 0:38
Viktor Kniš

Na viacerých miestach Bratislavy cítiť plyn. Hasiči upozorňujú, aby ľudia ostali doma a neotvárali okná

NEWS BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Príčinu hasiči zatiaľ preverujú.

Na viacerých miestach v Bratislave v stredu večer zasahujú hasiči. Záchranné zložky privolali občania, ktorí cítia plyn z neznámeho zdroja. Hasiči momenálne hľadajú zdroj úniku plynu. 

„Zavrieť okná a ostať vnútri v byte, plyn cítiť na viacerých miestach Bratislavy. Také sú rady hasičov. Kontaktovali sme ich, sú v teréne a preverujú, čo sa deje. Podľa hasičov však nie je dôvod na paniku,“ informuje mestská časť Dúbravka na svojom facebookovom profile.

Plyn cítiť aj v Lamači. Mestská časť rovnako upozornila občanov, aby pozatvárali okná. 

Slovenská plynárenská spoločnosť aj Slovnaft podľa starostu Dúbravky Martina Zaťoviča informovali, že neevidujú žiadnu poruchu. „V súčasnosti sa zisťuje, či nešiel nejaký vlak a z neho nebol únik,“ podotkol starosta.

Plyn cítia aj obyvatelia mestských častí Nové Mesto a Ružinov. 

„Linky tiesňového volania už začínajú byť preťažené. V tejto chvíli nie je dôvod na obavy, záchranné zložky však odporúčajú neotvárať okná, a pokiaľ je to možné, pre istotu nevychádzať von,“ spresnila ružinovská samospráva.

Zdroj úniku plynu hasiči stále preverujú.

Domov
Zdieľať
Diskusia