Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2021, 12:42
Čas čítania 0:47
Dominik Vetrák

Nový trailer na Matrix 4 priniesol viac otázok ako odpovedí. Realita okolo Nea sa začína rozpadať

Nový trailer na Matrix 4 priniesol viac otázok ako odpovedí. Realita okolo Nea sa začína rozpadať
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY MATRIX 4
Uložiť Uložené

Nový trailer je plný príbehových aj akčných scén, no stále platí, že je to poriadne mysteriózne.

Štúdio Warner Bros. so svojou reklamnou kampaňou na Matrix: Ressurections pomaly smeruje do finále. Samozrejme, fanúšikovia Matrixu by nepotrebovali vidieť z filmu ani jedinú sekundu a čakali by v rade na vstupenky do kina.

Je to predsa Matrix s rovnakými hercami a od rovnakých tvorcov a režisérov. Kto však stále nie je presvedčený, tomu možno pomôže najnovší trailer. 

Odporúčané
Čo pozerať v decembri? Toto sú najočakávanejšie filmy a seriály od streamovacích služieb Čo pozerať v decembri? Toto sú najočakávanejšie filmy a seriály od streamovacích služieb 1. decembra 2021, 19:30

Nie je to klasický trailer, keďže dosť odkazuje na predošlé snímky v sérii, no aj tak ponúka viacero doteraz nevidených záberov z Matrixu 4 vrátane trikových sekvencií v rámci explozívnych akčných scén či pár príbehových momentov.

Sme ozaj zvedaví, o čom v skutočnosti bude dej snímky. Zaujímavá je aj scéna, v ktorej vidíme veľkú vzdušnú bitku v skutočnom svete, keď na stroje niekto alebo niečo zaútočí s poriadnou palebnou silou. 

Okrem Keanu Reevesa v ikonickej role Nea uvidíme aj herečku Carrie-Anne Moss (Trinity). Okrem viacerých navrátilcov z trilógie sa v štvorke predstavia aj nové postavy. Stvárnia ich herci ako Priyanka Chopra Jonas, Jonathan Groff (Mindhunter), Jessica Henwick, Neil Patrick Harris, Toby Onwumere či Yahya Abdul-Mateen II. ako nová verzia Morfea (v trilógii ho hral Laurence Fishburne).

Premiéra je naplánovaná na 22. decembra, teda za predpokladu, že sa dovtedy slovenské kiná otvoria.

Domov
Zdieľať
Diskusia