Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2021, 21:20
Čas čítania 0:50
Ivan Koribanič

Futbalový fanúšik hodil do hlavy súperovho hráča fľašu s vodou. Šéf ultras mu po ukončenom zápase strelil facku (Video)

Futbalový fanúšik hodil do hlavy súperovho hráča fľašu s vodou. Šéf ultras mu po ukončenom zápase strelil facku (Video)
Zdroj: twitter.com/teamomofficiel/facebook.com/riotwithstyle/reprofoto
ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

14. kolo francúzskej najvyššej súťaže medzi Lyonom a Marseille hlavný rozhodca predčasne ukončil už po ôsmich minútach hry.

Z tribúny ležiacej za bránou domácich, ktorá patrila prevažne ultras fanúšikom Lyonu, hodil jeden z priaznivcov tohto klubu plastovú fľašu s vodou rovno do hlavy Francúza Dimitriho Payeta, ktorý hrá za Marseille. Zápasy medzi týmito dvomi klubmi boli od nepamäti plné napätia či už medzi fanúšikmi, alebo hráčmi.

Podľa videa sa fanúšikovia na zásahu fľaše do Payetovej hlavy poriadne zabávali. Dimitri následne spadol na zem. Privolaní tímoví lekári mu zasiahnuté miesto ošetrili ľadovým obkladom. Hráči Marseille už medzitým opúšťali ihrisko. Na ich podnet zápas nakoniec predčasne ukončili. O treste pre tím teraz rozhodne správny orgán. Lyon však pravdepodobne príde pre nezvládnuté organizačné povinnosti o všetky body. Kontumačne by malo zápas vyhrať práve Marseille.

Celá situácia naberá aj vtipný rozmer. Po sociálnych sieťach začalo kolovať video, ktoré zobrazuje dvoch fanúšikov Lyonu. Muž stojaci na hracej ploche je šéfom ultras. Ten si zavolal na koberček fanúšika, ktorý hodil po Payetovi fľašu. Vášnivú diskusiu ukončuje až šéf ultras, ktorý fanúšikovi strelí facku.

Lyon nezažíva vydarenú sezónu. Po trinástich odohratých zápasoch má v tabuľke 19 bodov a prislúcha mu 10. priečka. Marseille je na tom lepšie, s 23 bodmi figuruje na 5. mieste. Prvé v tabuľke je PSG na čele s Lionelom Messim s 37 bodmi.

Domov
Zdieľať
Diskusia