Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2021, 19:24
Čas čítania 0:38
Daniel Mikolášik

iClinic Bratislava Capitals nechce pokračovať v ďalších zápasoch sezóny pre dve úmrtia v klube

ŠPORT HOKEJ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

V stredu zomrel útočník Boris Sádecký a v piatok riaditeľ klubu Dušan Pašek ml.

Hokejový klub iClinic Bratislava Capitals po tragických udalostiach v tíme požiadal vedenie nadnárodnej ligy ICE Hockey League o prerušenie účasti v ďalších zápasoch sezóny. Informoval o tom v stanovisku na Facebooku.

„Klub sa rozhodol ligu v tejto sezóne nedohrať, ale z ligy sa neodhlasuje. Budeme čakať na spätnú väzbu zo strany vedenia ligy. Nateraz našim hráčom ďakujeme za ich doterajšie úsilie a ich hokejové srdcia, ktoré nechávali na ľade pri každom jednom zápase. Veríme, že fanúšikovia pochopia toto rozhodnutie a podporia nás v tomto neľahkom období,“ píše sa v stanovisku.

V stredu zomrel vo veku 24 rokov hokejový útočník Boris Sádecký, ktorý skolaboval počas zápasu najvyššej rakúskej ligy IHL na ľade Dornbimu. Stalo sa tak na konci prvej tretiny. Zápas následne ukončili.

Dva dni nato zomrel aj riaditeľ klubu Dušan Pašek ml., ktorý údajne spáchal samovraždu na bratislavskej Kolibe. Vo februári 2016 sa pre zdravotné problémy rozhodol Pašek ml. ukončiť profesionálnu kariéru. Po menšej odmlke sa zaradil do štruktúr bratislavského klubu.

Domov
Zdieľať
Diskusia