Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2021, 22:07
Čas čítania 0:54
Adam Novosad

VIDEO: Internet sa baví na priateľke Jeffa Bezosa, ktorá sa s obdivom vrhla na Leonarda DiCapria. Nedokázala skrývať nadšenie

VIDEO: Internet sa baví na priateľke Jeffa Bezosa, ktorá sa s obdivom vrhla na Leonarda DiCapria. Nedokázala skrývať nadšenie
Zdroj: Getty Images/David Ryder
NEWS JEFF BEZOS
Uložiť Uložené

Zakladateľ Amazonu s partnerkou sa objavili na slávnostnom galavečere na podporu umenia.

Keď pred tebou stojí Leonardo DiCaprio, zabudneš, že za ruku držíš druhého najbohatšieho muža sveta. Sociálne siete sa momentálne zabávajú na úsmevnom momente z uplynulého víkendu, keď sa v americkom Los Angeles uskutočnil slávnostný galavečer LACMA Art + Film Gala odohrávajúci sa vo významnom múzeu umenia, uvádza Ladbible.

Pri príležitosti desiateho výročia galavečera nad ním prevzali patronát herec Leonardo DiCaprio spoločne s dizajnérkou Evou Chow.

Aj keď bolo cieľom večera podporiť umenie a oceniť velikánov umeleckej či filmovej tvorby, ako napríklad Steven Spielberg, najzaujímavejším momentom celej slávnosti sa stalo stretnutie priateľky Jeffa Bezosa Lauren Sanchez práve s hercom Leonardom DiCapriom.

V krátkom videu, ktoré už dnes na Twitteri videlo viac ako šesť miliónov ľudí, sa Sanchez uznanlivo pozerá do tváre známemu hercovi, zatiaľ čo sa za ruky drží so zakladateľom Amazonu.

Domov
Zdieľať
Diskusia