Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
2. novembra 2021, 22:09
Čas čítania 0:54
Dominik Vetrák

Morbius si uťahuje z Venoma. Jared Leto hrá v akčnom traileri nového marvelovského upírskeho antizáporáka

Morbius si uťahuje z Venoma. Jared Leto hrá v akčnom traileri nového marvelovského upírskeho antizáporáka
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY MORBIUS
Uložiť Uložené

Morbius má premiéru už o pár týždňov. Sleduj nový trailer.

Jared Leto je Morbius, človek upír z marvelovského sveta, ktorý však nebude bojovať s Avengermi. Žije totiž v rovnakom svete ako Venom, a teda mimo Marvel Cinematic Universa. Možno sa potom pýtaš, čo robí v traileri Michael Keaton ako Adrian Toomes aka Vulture, záporák zo Spider-Man: Homecoming.

Odporúčané
Herci boli z natáčania Duny unesení. Nikto z nich predtým nezažil to, čo sa dialo na pľaci a čo videli na vlastné oči Herci boli z natáčania Duny unesení. Nikto z nich predtým nezažil to, čo sa dialo na pľaci a čo videli na vlastné oči 31. októbra 2021, 14:30

Nuž, sami nevieme. Na konci Venoma 2 sa Eddie Brock a Venom nejakým spôsobom dostali do Marvel Cinematic Universa, ako sa však Vulture dostal do Sony’s Spider-Man Universa (tak sa volá univerzum s Morbiusom a prvými dvomi filmami Venom), to nám možno vysvetlia tvorcovia v kine alebo niekedy inokedy.

Maj na pamäti, že Morbius sa pôvodne mal dostať do kín skôr ako Venom (prvý trailer na Morbiusa sme videli už v januári 2020). Začína v tom byť chaos, no múdrejší budeme až po premiére snímok Spider-Man: No Way Home a Morbius, keď sa azda dozvieme všetko podstatné. 

Jared Leto si strihne rolu Dr. Michaela Morbiusa, biochemika, ktorý sa pri pokuse o vyliečenie zákernej choroby nakazí sérom a stane sa z neho upír. Svoju premiéru si tento antihrdina odbil na stránkach komiksov v 70. rokoch.


Film režíruje Daniel Espinosa (Child 44 či sci-fi horor Life). Uvidíme, či režisér dokáže priniesť najlepší film svojej kariéry. Morbius na to potenciál rozhodne má. Okrem Jareda Leta si zahrali aj Adria Arjona, Tyrese Gibson, Jared Harris či Matt Smith. Premiéra je naplánovaná na 28. január 2022.
 

Domov
Zdieľať
Diskusia