Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2021, 19:51
Čas čítania 0:52
Ema Stanovská

Exmanželka Phila Collinsa hovorí, že hudobník sa mesiace nesprchoval a neumýval si zuby. Bude vypočúvaný pod prísahou

NEWS SPEVÁCI A SPEVÁČKY
Uložiť Uložené

Spevákova tretia exmanželka sa tým snaží získať polovicu luxusnej vily v Miami v hodnote 40 miliónov dolárov.

Exmanželka známeho hudobníka a frontmana kapely Genesis Phila Collinsa povedala, že jej exmanžel bol neustály opitý, závislý od liekov na predpis, mesiace sa nesprchoval ani si neumýval zuby.

Spevákova tretia exmanželka Orianne Batesová sa týmto spôsobom snaží získať polovicu luxusnej vily v Miami v hodnote 40 miliónov dolárov. Collinsovi v minulosti komplikovala život už viackrát. Informoval o tom portál Daily Mail.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Phil Collins (@officialphilcollins)

„Prestal sa sprchovať, čistiť si zuby a normálne sa obliekať. V skutočnosti sa nesprchoval ani si nečistil zuby od roku 2019 až do augusta 2020, keď opustil náš plážový dom v Miami,“ povedala Orianne Batesová s tým, že život so spevákom bol „neznesiteľný“. „Začal byť depresívny, násilný a neschopný pohlavného styku.“

Pre údajné užívanie drog a zlú hygienu bude Phil Collins vypočúvaný pred kamerou pod prísahou pred právnikmi jeho bývalej manželky v decembri tohto roka, keď sa vráti zo svojho turné. Collinsovi právnici tvrdia, že obvinenia jeho bývalej sú „škandalózne, neslušné, neetické a z väčšej časti zjavne nepravdivé alebo prehnané“.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Phil Collins (@officialphilcollins)

Pár sa rozviedol v roku 2008, pričom hudobník zaplatil svojej exmanželke v prepočte 27 miliónov eur. O desať rokov neskôr sa znova dali dokopy. Minulý rok sa opäť odlúčili, ostali však naďalej bývať v jednom dome, hoci Batesová už bola vydatá za iného. Orianne zo dňa na deň zmenila bezpečnostné heslá. Spevák teda požiadal súd o príkaz na jej vysťahovanie.

Domov
Zdieľať
Diskusia