Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2021, 16:21
Čas čítania 0:35
Daniel Mikolášik TASR

Polícia si v centre Bratislavy posvietila na opitých tínedžerov. Počas záťahu zadržali 17 mladistvých

NEWS ALKOHOL BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Akcia bola zameraná na problematickú pouličnú kriminalitu a konzumáciu alkoholu u mladistvých.

Pri policajnej akcii v historickom centre Bratislavy predviedli v piatok večer na policajné oddelenia 17 mladistvých osôb, u ktorých sa potvrdilo požitie alkoholických nápojov. 


Piatková večerná policajná akcia v centre hlavného mesta bola zameraná na problematickú pouličnú kriminalitu i na konzumáciu alkoholických nápojov u mladistvých. Kontrolovalo sa aj dodržiavanie aktuálne platných protipandemických opatrení.


„Súčasťou policajného tímu boli aj pracovníčky regionálneho úradu verejného zdravotníctva, ktoré v rámci razie zaznamenali veľké množstvo porušení,“ podotkla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Veronika Martiniaková.

Polícia avizuje, že bude v takýchto kontrolách pokračovať. Mestská polícia Bratislava na sociálnej sieti napísala, že neplnoletých, ktorí nerešpektovali zákaz požívania alkoholu, bolo opäť viac, ako čakali.

„Mestská polícia na základe piatkových zistení odstúpi správnym orgánom desať takýchto prípadov,“ uviedla. Rodičom detí hrozí podľa mestskej polície nielen pokuta, ale aj zastavenie výplaty prídavku na dieťa zo strany príslušných úradov práce, sociálnych vecí a rodiny na tri mesiace.

Domov
Zdieľať
Diskusia