Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovanou správou spoločnosti VOYO.
12. októbra 2021 o 15:30
Čas čítania 0:43
Sponzorovaný obsah

Lajoša Kliena čaká ďalší zápas v UFC. Sleduj ďalšiu UFC Fight Night na VOYO už 16. októbra

ŠPORT
Uložiť Uložené

Náš jediný UFC bojovník sa postaví proti ďalšiemu súperovi. Podarí sa mu vyhrať?

Ak patríš medzi fanúšikov UFC alebo nášho jediného bojovníka v tejto súťaži, určite by si nemal zmeškať ďalší zápas Lajoša Kliena v perovej váhe, v ktorom sa postaví proti Američanovi Natovi Landwehrovi. Vysielať sa pritom bude už v sobotu 16. októbra na online streamovacej platforme VOYO.

Sleduj zápas na VOYO
Klein
Zdroj: VOYO

Lajoš AKA Mr. Highlight má za sebou osem víťazstiev a jednu prehru, ktorá ho o to viac motivuje nastúpiť opäť na vlnu výhier. Slovenský bojovník v perovej váhe je už vopred avizovaný ako favorit zápasu počas UFC Fight Night 195, ktorej hlavným zápasom bude duel ženských bojovníčok Holm vs. Dumont.

UFC
Zdroj: VOYO

Lajošov súper Nate Landwehr je 33-ročný Američan, ktorý má za sebou v UFC dve prehry a jednu výhru. The Train, ako si Landwehr hovorí, je síce skvelý striker, no nie je dobrý pri boji na zemi. Lajoš, ktorý je komplexnejším a skúsenejším bojovníkom, by preto mal mať vyššiu šancu na výhru. 

Ak nechceš zmeškať tento zápas, zapíš si do kalendára čas 16. október. Naživo ti ho odvysiela streamingová služba VOYO, pričom si ho budeš môcť pozrieť neskôr aj zo záznamu.

Nenechaj si ujsť zápas
Domov
Zdieľať
Diskusia