Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2021, 22:30
Čas čítania 0:29
Dominik Vetrák

Agatha z Wandavision dostane na Disney+ vlastný seriál. Herečka Kathryn Hahn sa už nevie dočkať

Agatha z Wandavision dostane na Disney+ vlastný seriál. Herečka Kathryn Hahn sa už nevie dočkať
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY AGATHA HARKNESS WANDAVISION
Uložiť Uložené

Pôjde o minisériu, ktorá nám odhalí viac z jej života.

Variety sa cez svoje zdroje dopracovalo k tomu, že Marvel Studios pracujú na vlastnej minisérii pre Agathu Harkness. Ide o magickú postavu z minisérie Wandavision, ktorá zavarila Wande nielen svojimi čarodejníckymi schopnosťami. Jej miniséria má byť štýlovo čierna komédia s množstvom sci-fi/čarodejníckych elementov.

Odporúčané
Herný vývojár Tomáš Jelínek: Úvod Batman: Arkham Asylum som musel prejsť 100-krát, lebo sa nedal preskočiť (Rozhovor) Herný vývojár Tomáš Jelínek: Úvod Batman: Arkham Asylum som musel prejsť 100-krát, lebo sa nedal preskočiť (Rozhovor) 6. októbra 2021, 12:30

Nevieme však, či sa dejovo zameria na udalosti pred alebo po Wandavision. Ako možno vieš, na konci Wandavision sa z nej stala žena v domácnosti, ktorá zabudla na svoju pravú identitu a to, že je čarodejnica. Postarala sa o to Wanda.

Scenárista a výkonný producent Wandavision Jac Schaeffer zastúpi rovnakú pozíciu aj pri tomto seriáli.

Herečka Kathryn Hahn zatiaľ nič nepotvrdila ani nevyvrátila. Začni si však zvykať, že ročne uvidíme hneď niekoľko marvelovských seriálov. Najbližšie to bude Hawkeye už v novembri.

Agatha z WandaVision dostane na Disney+ vlastný seriál. Herečka Kathryn Hahn sa už nevie dočkať
Domov
Zdieľať
Diskusia