Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Tezenis.
13. októbra 2021, 15:30
Čas čítania 2:18
Sponzorovaný obsah

Pohodlná, štýlová aj športová. V tejto udržateľnej spodnej bielizni môžeš byť sama sebou pri každej príležitosti

MÓDA
Uložiť Uložené

S kolekciou Be the Change budeš štýlová aj ekologická.

Ak si myslíš, že je jedno, akú spodnú bielizeň nosíš, mýliš sa. Ver či nie, táto obvykle skrytá, no nevyhnutná časť tvojho šatníka ovplyvňuje celý tvoj život. Správne zvolené pohodlné nohavičky ti zaručia komfort počas celého dňa, vhodná podprsenka ti zas zdvihne sebavedomie a pomôže navždy pochovať komplex z menšieho poprsia. Je však jedno, aké máš prsia, postavu či preferencie, spodná bielizeň ti skrátka musí vyhovovať.

Ak si teda aj ty jedna z tých, ktorá má právom na spodnú bielizeň vysoké nároky, čítaj ďalej. Značka Tezenis si totiž pripravila kolekciu Be the Change, v ktorej nájdeš to, čo chceš a potrebuješ, aj ty. Či už túžiš mať to, čo práve letí, alebo nájsť konečne dobrú a pohodlnú športovú podprsenku, jedno máš s ostatnými ženami a dievčatami určite spoločné. Aj ty túžiš nosiť presne to, čo vyhovuje tebe. A to aj vtedy, keď to nevidieť. Skrátka len preto, aby si sa cítila príjemne a sama sebou.

Pridaj sa k udržateľnej zmene 

Táto kolekcia však nie je len rozmanitá, ale aj udržateľná. Ako ti už určite napovedal aj samotný názov kolekcie, značka vyzýva k zmene. Tezenis si totiž stanovil záväzky voči udržateľnosti a chce sa priblížiť k zodpovednejšej budúcnosti módy. Kolekcia Be the Change je vyrobená z vlákien s menším dosahom na životné prostredie.

Tezenis
Zdroj: Tezenis

Pre Tezenis to však ani zďaleka nie je len o vedomom výbere vlákien. Myslia aj na opätovné používanie výrobného odpadu či na využívanie recyklovaného papiera na obaly. No a k tejto udržateľnej zmene sa môžeš jednoducho pridať aj ty. Pozri si bielizeň v kolekcii Be the Change a nájdi si model, ktorý ti bude sedieť najlepšie. Priprav sa však na ťažké rozhodovanie. Na výber máš totiž niekoľko kategórií a podľa nás ich budeš chcieť všetky.

Be comfy 

Asi s nami budeš súhlasiť v tom, že komfort milujú všetky ženy. Modely z kategórie Be comfy ti zaručujú pohodlie a ideálne podmienky na oddych. Je jedno, či chceš relaxovať s knihou v posteli alebo na prechádzke v prírode, s Be comfy zabudneš, že spodnú bielizeň vôbec máš. Tieto modely sú navyše vyrobené z micromodalu, pričom les, z ktorého toto vlákno pochádza, je spravovaný udržateľne. Preto majú modely Be comfy certifikát FSC. 

Tezenis
Zdroj: Tezenis

Be sporty

Ak si však typ, ktorý nikdy neobsedí a v živote potrebuje neustály pohyb, rozhodne by si mala siahnuť po modeloch z kategórie Be sporty. Cvičenie bude pre teba ešte príjemnejšie ako predtým a navyše si zachováš štýl. Na výrobu týchto produktov využil Tezenis vlákno econyl nylon, teda recyklovaný nylon, ktorý je možné dookola recyklovať. Vďaka tomu šetrí značka energiu aj emisie a dáva nový život odpadu, ktorý by bol inak určený na rozklad. 

Tezenis
Zdroj: Tezenis

Be cool

Možno však rada experimentuješ a túžiš zaujať. Potom sa ti budú páčiť najvýraznejšie prvky kategórie Be cool. Nájdeš tu žiarivé farby aj nohavičky s vysokým pásom, v ktorých budeš rozhodne trendy. A navyše je tyl využitý v týchto modeloch vyrobený z recyklovaného GRS nylonu, ktorý je výsledkom spracovania textilného odpadu.

Tezenis
Zdroj: Tezenis

Be you 

Najdôležitejšie však je, aby si bola sama sebou a našla bielizeň, ktorá bude vyhovovať práve tebe. Podprsenky aj nohavičky ti musia sedieť čo najlepšie a musíš sa v nich cítiť príjemne a bezstarostne. Vlákno látky použitej na modely z kategórie Be you je vytvorené s organickou bavlnou, ktorá sa vyrába s rešpektom voči životnému prostrediu aj voči pracovníkom. 

Tezenis
Zdroj: Tezenis

Ako sama vidíš, ponuka je pestrá a udržateľná. Kolekciu Be the Change si preto utekaj pozrieť na web alebo do kamenných predajní Tezenis

Nájdi model práve pre teba
Domov
Zdieľať
Diskusia