Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Fortuna.
15. októbra 2021, 13:30
Čas čítania 1:29
Sponzorovaný obsah

Klein vs. Landwehr: nastúpi Lajoš opäť na víťaznú šnúru?

ŠPORT UFC
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Náš jediný reprezentant v UFC sa postaví proti ďalšiemu Američanovi.

Ľudovít Klein, náš aktuálne jediný reprezentant pôsobiaci v UFC, čaká na svoj ďalší zápas. Ten sa odohrá už 16. októbra, pričom Mr. Highlight, ako znie Lajošova prezývka, bude čeliť Američanovi Natovi Landwehrovi. Zápas sa odohrá v UFC aréne v Las Vegas. 

Ľudovít Klein.
Ľudovít Klein. Zdroj: Oktagon MMA

Papierový favorit

Po ôsmich víťazstvách a jednej prehre proti ďalšiemu Američanovi Michaelovi Trizanovi sú fanúšikovia pripravení vidieť Slováka opäť zvíťaziť. Aj keď Lajoš nastupuje do zápasu ako pomerne jasný favorit, aspoň podľa odhadov bookmakerov obaja fighteri majú za sebou prehru, vďaka ktorej sú motivovaní vrátiť sa na víťaznú vlnu. 

Dvadsaťšesťročný Mr. Highlight bude tentoraz čeliť staršiemu, tridsaťtriročnému, hoci nie oveľa skúsenejšiemu súperovi. The Train, ako si Landwehr hovorí, je síce skvelý striker, no jeho problémom je boj na zemi, čo môže Lajoš využiť vo svoj prospech ako skúsený a komplexnejší bojovník. V prospech Landwehra nehovorí ani jeho bilancia, keďže zatiaľ nastúpil len do troch zápasov a dva z nich prehral. 

klein
Zdroj: Fortuna SK/Rastislav Nemčovský

Tipni si výsledok a získaj bonus

Na to, kto zvíťazí v dueli medzi Lajošom a Landwehrom počas UFC Fight Night, si môžeš tipnúť v stávkovej kancelárii Fortuna. Hoci odborníci hovoria, že favoritom je Lajoš, staviť si môžeš nielen na jeho výhru, ale aj na priebeh zápasu. Skolí Lajoš svojho súpera do 60 sekúnd, padne k. o. alebo to bude výhra na body?

Svoje šťastie môžeš teraz skúsiť aj vďaka bonusu, ktorý získa každý novoregistrovaný hráč. Môžeš si staviť až za 40 eur úplne bez rizika. Ak by ti stávka nevyšla, svoj vklad dostaneš späť a môžeš to skúsiť znovu. Okrem toho získaš aj stávkový kredit 40 eur a ďalších 40 free spinov do Fortuna Casina.

Chcem skúsiť staviť

Turnaj UFC Fight Night, v ktorom sa proti sebe postavia vyššie menovaní bojovníci, však bude mať aj ďalšie skvelé momenty. Môžeš sa tešiť na duel bývalého šampióna v ťažkej váhe Andreia Arlovského s brazílskym talentom Carlosom Felipem. V klietke sa počas večera predstaví aj Aspen Laddová, ktorá bude čeliť Norme Dumontovej. Dvojica ostrieľaných bojovníčok sa pobije o šancu vyzvať Amandu Nunesovú na súboj o titul v ženskej perovej váhe.

Noc to bude rozhodne zaujímavá, čo naznačuje aj zápasová karta. Nezabudni preto už v sobotu 16. októbra sledovať naživo na VOYO alebo prostredníctvom živého prenosu na Fortuna TV a podporovať Lajoša v jeho treťom dueli v UFC.

Domov
Zdieľať
Diskusia